بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تئوری توطئه ستاره سابق رئال مادرید درباره توپ طلا

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۹

اهدای توپ طلا به هری کین به مذاق همه خوش نیامده و ادعای جنجالی ستاره سابق رئال مادرید درباره تئوری توطئه در این مراسم، حواشی را به اوج رسانده است.

به گزارش ایلنا، انتخاب هری کین به‌عنوان برنده توپ طلای ۲۰۲۶ با واکنش‌های متفاوتی در فوتبال اروپا همراه شده و در این میان، گوتی از منتقدان سرسخت این تصمیم بوده است. هافبک سابق رئال مادرید در واکنشی تند، نه‌تنها شایستگی مهاجم انگلیسی بایرن مونیخ را زیر سؤال برد، بلکه نسبت به نحوه انتخاب برنده این جایزه نیز ابراز تردید کرد.

گوتی که معتقد است کیلیان امباپه و لامین یامال شایستگی بیشتری برای دریافت توپ طلا داشتند، با اشاره به برگزاری هفتادمین دوره این مراسم در لندن گفت: «چه تصادف بزرگی است که درست در هفتادمین سالگرد توپ طلا، مراسم را به لندن منتقل می‌کنند و در نهایت یک بازیکن اهل لندن برنده می‌شود. چه تصادف جالبی، نه؟»

ستاره سابق فوتبال اسپانیا که سال‌هاست از برخی انتخاب‌های توپ طلا انتقاد می‌کند، این بار نیز با لحنی کنایه‌آمیز احتمال برنامه‌ریزی قبلی برای اهدای جایزه به هری کین را مطرح کرد و اعتبار روند انتخاب برنده را مورد پرسش قرار داد.

گوتی در ادامه به واکنش مهاجم انگلیسی هنگام اعلام نامش به‌عنوان برنده اشاره کرد و گفت: «وقتی اعلام کردند هری کین برنده شده، به چهره‌اش نگاه کردید؟ او حتی در تمام زندگی‌اش تصور نمی‌کرد روزی توپ طلا را ببرد.»

او افزود: «فکر می‌کنم خودش هم انتظار داشت لامین یامال و امباپه بالاتر از او قرار بگیرند. وقتی توپ طلا را می‌بری و واقعاً معتقدی شایسته دریافت آن هستی، چنین واکنشی نشان نمی‌دهی.»

گوتی که هنگام اعلام نام کین نیز واکنشی همراه با ناباوری نشان داده بود، تأکید کرد به اعتقاد او هر دو ستاره جوان بارسلونا و رئال مادرید عملکردی شایسته‌تر از مهاجم بایرن مونیخ داشته‌اند.

این انتقادات در حالی مطرح شده که هری کین پس از فصلی درخشان در بایرن مونیخ و تیم ملی انگلیس، برای نخستین بار توپ طلا را به دست آورد و به انتظار ۲۵ ساله فوتبال انگلیس برای کسب این جایزه پایان داد.

البته برگزارکنندگان توپ طلا پیش‌تر اعلام کرده بودند که انتخاب لندن برای میزبانی هفتادمین دوره مراسم، با هدف ادای احترام به استنلی متیوز، نخستین برنده تاریخ این جایزه در سال ۱۹۵۶، انجام شده است. بنابراین هم‌زمانی محل برگزاری مراسم با ملیت برنده، به‌تنهایی دلیلی برای اثبات دست‌کاری در رأی‌گیری محسوب نمی‌شود.

با این حال، اظهارات گوتی نشان می‌دهد انتخاب هری کین همچنان با مخالفت برخی چهره‌های سرشناس فوتبال اروپا روبه‌روست؛ انتخابی که با وجود آمار درخشان مهاجم انگلیسی، برای گروهی از منتقدان غیرمنتظره بوده است.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *