خبرورزشیگردی| به استقلال رفتم، دزدی که نکردم/ هواداران پرسپولیس حاضر بودند خرج من و خانوادهام را بدهند؟
منبع : خبرورزشی
مهدی هاشمینسب ۱۱ سال قبل مدعی بود از فوتبال متنفر است!
نگاهی که مهدی هاشمینسب به فوتبال داشته و حرفهای صریحی که گاهی اوقات بر زبان میآورد، اگرچه بعضا برایش گران تمام شده اما در عین حال موجب شده است تا او را به عنوان یک چهره صادق در جامعه فوتبال بشناسند.
هاشمینسب ۴ آبان ۱۳۹۴ مصاحبهای خاص با خبرورزشی انجام داد:
- اینکه بهروز رهبریفرد مدعی شده من هنوز هم پرسپولیسی هستم نظر اوست ولی مسلما کسی از دلم خبر ندارد.
- برای هر تیمی بازی کردم، از جان و دل مایه گذشتم. من جزو آن دسته از پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال نیستم که در حرف از عشق به قرمز و آبی حرف میزنند اما پای تلویزیون برای باخت تیم سابق خود لحظهشماری میکنند! هر وقت محتاج شدم خودم را به یکی از این دو تیم میچسبانم ولی شکر خدا، نیازمند بندهاش نیستم.
- همیشه موثر بازی کردم و کم نگذاشتم تا نان حلال در بیاورم. الان هم صادقانه میگویم دنبال فوتبال نیستم.
- اگر همانطور که طرفداران پرسپولیس میخواستند زندگی میکردم و به استقلال نمیرفتم، آیا آنها تضمین میدادند که آیندهام تامین باشد؟ این افراد امروز میآمدند تا خرج من و پدر و مادرم را بدهند؟ حتی فرض محال هم اگر چنین بود، مهدی هاشمینسب اهل صدقه گرفتن نیست.
- من از پرسپولیس به استقلال رفتم اما دزدی که نکردم؛ از دیوار مردم که بالا نرفتم! راحت به شما بگویم، یک دوره فوتبال بازی میکردم ولی الان سالهاست از فوتبال متنفرم. باور کنید دلم نمیخواهد تلویزیون تصویرم را نشان بدهد و در رادیو اسمم را بشنوم. اصلا دوست ندارم اسمم در تاریخ فوتبال وجود داشته باشد.
بیشتر بخوانید:دستگیری ملیپوش قلابی در ایتالیا با کوکایین؛ من لوییس فیگوی ایران هستم/ جواد نکونام: خجالت نکشیدید به من گفتید قاچاقچی!؟



نساجی با هدف شکست پرسپولیس به میدان میرود
احتمال غیبت سه ستاره محبوب پرسپولیس در دیدار این تیم مقابل نساجی
عدم اثبات کیفیت ستاره محبوب پرسپولیس در ترکیب این تیم در فصل جاری
بازدید مدیرعامل استقلال از بخشهای مختلف باشگاه در نخستین روز کاریاش
صدرنشینی پرسپولیس با وجود باخت مقابل فولاد و فشرده شدن کورس قهرمانی
نیمکتنشینی ستاره خارجی پرسپولیس به معنای پایان کار او در این تیم نیست









