بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تونل زمان| اخراج دو بازیکن استقلالی از تیم ملی به خاطر درگیری در بحرین!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ | ۲۱:۲۹

دو بازیکن وقت استقلال و تیم ملی ۲۵ سال قبل به دلایل غیرفنی از تیم ملی اخراج شده بودند.

شکست ایران مقابل بحرین در ۲۹ مهر ۱۳۸۰ موجب شد از حضور مستقیم در جام جهانی ۲۰۰۲ محروم شویم و راهی مسیره سنگلاخی به نام پلی‌آف گردیم که در نهایت هم حاصلی جز حذف برایمان نداشت.

شکست برابر بحرین به اندازه کافی حاشیه برای تیم ملی به ارمغان آورد اما عملا به منزله پایان حضور دو چهره سرشناس در تیم ملی هم شد. بعد از خاتمه آن مسابقه، مهدی هاشمی‌نسب و پرویز برومند با برخی عوامل بومی برگزاری بازی درگیر شدند و کار به یقه‌گیری هم کشیده شد. از طرف دیگر آن‌ها با میروسلاو بلاژویچ، سرمربی وقت تیم ملی نیز درون رختکن به شدت دچار مشکل شدند و بحث‌های جدی رد و بدل شد و حتی صندلی هم پرتاب گردید و… وقتی کاروان تیم ملی از منامه به تهران رسید، کاملا مشخص بود که برومند و هاشمی‌نسب دو ستاره آن‌زمان استقلال دیگر جایی در جمع ملی‌پوشان برای ادامه رقابت‌های انتخابی جام جهانی نخواهند داشت.

این اتفاق در روز ۲ آبان سال ۱۳۸۰ جنبه رسمی پیدا کرد و فدراسیون فوتبال با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد آن‌ها دیگر در اردو جایی ندارند. در واقع دوره ملی‌پوش بودن برومند و هاشمی‌نسب همان زمان خاتمه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: افزودنی‌های مشکوک در غذای بازیکنان تیم ملی/ سیاستمداران دوست نداشتند ما به جام جهانی برویم!

مهدی هاشمی نسب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *