بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش لبران جیمز به حمله ترامپ؛ روز کم سوژه‌ای داشته‌اند!

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | ۱۶:۱۴

لبران جیمز به انتقاد دونالد ترامپ از رفتارش هنگام پخش سرود ملی آمریکا واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لبران جیمز، ستاره تیم بسکتبال فیلادلفیا سونی‌سیکسرز به انتقادهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره رفتارش هنگام پخش سرود ملی این کشور واکنش نشان داد و با خنده، اظهارات او را کم‌اهمیت جلوه داد.

ماجرا به دیدار افتتاحیه فصل جدید NBA میان فیلادلفیا و نیویورک نیکس در روز سه‌شنبه بازمی‌گردد؛ جایی که جیمز هنگام پخش سرود ملی آمریکا، در کنار هم‌تیمی‌هایش حرکات کششی و چرخشی انجام می‌داد و حرکت شبیه به پرتاب توپ بسکتبال نیز از او دیده شد. انتشار تصاویر این صحنه در فضای مجازی واکنش‌های زیادی به دنبال داشت.

ترامپ روز پنجشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال، رفتار جیمز را بی‌احترامی به آمریکا توصیف کرد و نوشت: از همان ابتدا گفتم که او خوب نیست؛ یک مایه ننگ تمام‌عیار است. لبران جیمز باید از تمام آن جنگجویان و قهرمانان آمریکایی که برای این کشور جان باختند عذرخواهی کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در گردهمایی خود در ایالت آیووا نیز این موضوع را مطرح کرد و حرکات جیمز را به تمرین حرکت ضربه گلف تشبیه کرد.

نیک نرس، سرمربی فیلادلفیا، پیش از دیدار برابر کلیولند کاوالیرز، انتقادهای ترامپ را در حد حاشیه‌هایی بیرون از زمین دانست و گفت: فکر می‌کنم این هم در کنار دیگر سروصداهای بیرونی قرار می‌گیرد که از قبل با آنها روبه‌رو بوده‌ایم. مدام همین را می‌گویم؛ تنها چیزی که برایم اهمیت دارد، رساندن بازیکنان به تمرین، اتاق آنالیز فیلم و زمین مسابقه است. تمرکز، جدیت و رویکردی که آنها داشته‌اند، فوق‌العاده بوده است.

جیمز نیز پس از پیروزی ۱۱۴ بر ۱۰۶ فیلادلفیا برابر کلیولند، در واکنش به پرسشی درباره اظهارات ترامپ، ابتدا خندید و سپس گفت: «احتمالاً در دفتر کارشان روز خبری کم‌سوژه‌ای بوده است.»

فیلادلفیا در این مسابقه موفق شد اختلافی ۲۹ امتیازی را جبران کند. جیمز در این دیدار ۱۷ امتیاز، ۱۰ ریباند و پنج پاس گل به ثبت رساند.

اختلاف میان جیمز و ترامپ سابقه‌دار است. ستاره NBA پیش‌تر نیز از رئیس‌جمهور آمریکا انتقاد کرده و در واکنش به تصمیم او درباره دعوت از تیم گلدن استیت وریرز به کاخ سفید، ترامپ را «آدمی بی‌ارزش» خوانده بود.

/ 

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *