بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مورینیو و بارسا؛ عشقِ از دست رفته و جنگی که تمام نمی‌شود

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | ۸:۴۸

ال‌کلاسیکوی پیش‌رو بیش از آنکه یک رقابت ورزشی باشد، به یک نبرد ژئوپلیتیک در قلب فوتبال اروپا بدل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شاید ژوزه مورینیو کاریزماتیک‌ترین «شرور» دنیای فوتبال باشد اما حتی او هم نمی‌تواند پاسخ ژئوپلیتیک یک ال‌کلاسیکو را طراحی کند. بازی یکشنبه جرقه‌ای خواهد بود که شعله‌های یک درگیری جهانی را روشن می‌کند؛ البته نه از آن نوع جنگ‌های واقعی، بلکه از نوعی که در آن غریبه‌ها در فضای مجازی بر سر هم فریاد می‌کشند، به جای آنکه با فرزندان‌شان حرف بزنند، کتاب بخوانند یا حتی ذره‌ای از آن بی‌شمار رفتاری که جهان را جای بهتری می‌کند، تمرین کنند.

میراث تلخ و شیرین در کاتالونیا

رابطه مورینیو با بارسلونا می‌تواند خود به تنهایی یک کتاب حجیم باشد، چه برسد به یک ایمیل کوتاه! سال‌هاست که عشق میان این دو نه تنها تمام شده، بلکه از تاریخ هم محو شده است. امروزی آنها حتی تحمل تصور حضور یکدیگر را ندارند، چه برسد به دیدن چهره هم.

برخی معتقدند بزرگترین دستاورد مورینیو در فوتبال (اگر بخواهیم از رتبه دوم او با منچستر یونایتد در فصل ۱۸-۲۰۱۷ چشم‌پوشی کنیم)، ربطی به عناوین قهرمانی ندارد؛ بلکه ربط به آن عملیات بی‌رحمانه‌ای دارد که با آن، قهرمانی را از شاید برترین تیم تاریخ فوتبال، از چنگ بارسلونا درآورد. او همچنین باعث شد پپ گواردیولا به یک دوره استراحت اجباری برود اما آن دوران، با تمام سیاست‌های پیچیده حاکم بر رختکن رئال مادرید چنان از مورینیو انرژی گرفت که او هرگز نتوانست به شکوه فصل ۱۲-۲۰۱۱ بازگردد.

او در نوکمپ، هم «زیباترین شکست» خود را تجربه کرد (همان شکستی که حتی با شلنگ آب هم نمی‌شد شعله‌های جشن پیروزی رقیب را خاموش کرد) و هم چند ماه بعد، تحمیل‌کننده‌ خفت‌بارترین شکست‌هایش را دید.

ژوزه مورینیو ,

تقابل اعداد و ظرافت‌های تاکتیکی

مورینیو در روز یکشنبه، جایی برای شکست ندارد. رئال مادرید با شش امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونا در موقعیت دشواری قرار دارد؛ بارسایی که با ۹ پیروزی پیاپی در اوج بی‌رحمی قرار گرفته است اما مورینیو نیز بی‌هدف نیست. تیم او در سه بازی اخیر در هر مسابقه چهار گل به ثمر رسانده است و حتی با غیبت وینیسیوس جونیور (به دلیل محرومیت) همچنان گزینه‌های تهاجمی فراوانی برای ضربه زدن به بارسا دارد. فرقی نمی‌کند نتیجه چه باشد، نشست خبری پس از بازی مورینیو، بدون شک «برنامه‌ای که نباید از دست داد» خواهد بود.

توطئه یا واقعیت؟ جنگ ۲۴ ساعته

ال‌کلاسیکو یکشنبه شب آغاز می‌شود، البته اگر بخواهیم این عبارت را تحت‌اللفظی معنا کنیم! برای مورینیو، این بازی از لحظه‌ای شروع شد که اولین سوال درباره آن از او پرسیده شد. او تمام هفته با چهره‌ای درهم و عصبی ظاهر شده است؛ و خب، اگر شما هم جای او بودید و با چنین برخوردی مواجه می‌شدید، چه می‌کردید؟

بارسلونا ۲۴ ساعت زودتر از مادرید در مسابقات کوپا بازی برگزار کرد؛ فرصتی طلایی برای تئوری‌پردازان توطئه و کسانی که عاشق نقش بازی کردن در نقش «قربانی» هستند. مورینیو با لحنی تند و کنایه‌آمیز گفت: ما رو به جلو حرکت می‌کنیم. در حال حاضر، ما ۲۴ ساعت فرصت استراحت کمتر داریم اما همچنان پیش می‌رویم.

 

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *