بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عذرخواهی کاپیتان امیدها از مردم ایران پس از حذف تلخ

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۴

کاپیتان تیم ملی امید پس از شکست سنگین برابر کره شمالی و حذف زودهنگام از بازی‌های آسیایی ناگویا، از عملکرد تیم ابراز شرمندگی کرد و از مردم ایران عذر خواست.

محمد امین حزباوی پس از شکست ۴ بر یک تیم ملی امید مقابل کره شمالی و حذف از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، اظهار کرد: خیلی بد بازی کردیم و به خاطر همین بازی بد، به شکلی کاملا بد و خیلی زود حذف شدیم. هرچیزی جز ابراز شرمندگی بگویم اشتباه است‌.

وی افزود: باورمان نمی‌شود چنین نمایشی بدی داشتیم. آنگونه که در توانایی‌مان بود در زمین حاضر نشدیم و کاملا حریف بازی خود را به ما دیکته کرد تا به این شکل ببازیم و حذف شویم‌.

کاپیتان تیم ملی امید توضیح داد: بازهم تاکید می‌کنم جز شرمندگی هرچه بگوییم اضافی است و دیگر با این عملکرد حرفی برای گفتن نمی‌ماند. از همه مردم ایران عذرخواهی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: عبدی: اشتباهات فردی مهلک باعث چنین باختی شد/ در شرایطی غیرمعمول بازی کردیم/ بازیکنان فکر می‌کردند به‌راحتی بازی را می‌بریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *