قایقرانی در ۵ ماده صاحب فینالیست شد؛ حذف نامداران تیراندازی
منبع : خبرگزاری مهر
روز چهارم بازیهای آسیایی در حالی پیگیری میشود که قایقرانان ایران ۵ ماده راهی فینال شدند اما در تیراندازی دو بازیکن نامدار مطرح و تنها یک تیرانداز تازه وارد راهی فینال شد.
به گزارش خبرنگار مهر، بیستمین دوره بازی های آسیایی امروز (چهارشنبه اول مهر) با برگزاری دیدارهای روز چهارم در ناگویا و ایچی پیگیری شد.
کاروان ایران درحالی وارد این روز از بازی ها شد که در تا پایان روز چهارم با یک طلا و ۳ نقره کاراته و همچنین یک برنز تیم ملی بسکتبال در رده یازدهم جدول توزیع مدال ها ایستاده بود.
پیروزی کبدی ایران مقابل مالزی
تیم ملی کبدی دومین دیدار خود در بازی های آسیایی را برابر مالزی برگزار کرد و با نتیجه ۶۷ بر ۳۳ مقابل این تیم پیروز شد. این تیم که دیدار نخست موفق به شکست نپال شده بود، روز پجشنبه با تیم های تایلند و پاکستان رقابت خواهد داشت.
شناگر ایران در ۲۰۰ متر آزاد فینالیست نشد
محمد قاسمی شناگر ماده ۲۰۰ متر آزاد ایران در دسته چهارم و خط دو به آب زد و زمان ۱:۵۳:۳۹ را به ثبت رساند. با توجه به نتایج ثبتشده در مرحله مقدماتی، قاسمی در جایگاه بیست و سوم قرار گرفت و موفق به قرار گرفتن در جمع فینالیستهای این ماده نشد و به این ترتیب رقابت او در ۲۰۰ متر آزاد بازیهای آسیایی به پایان رسید.

فینالیست شدن یک تازه وارد و حذف مدعیان تیراندازای
در ادامه رقابت های تیراندازی، مسابقات ۱۰ متر با تپانچه زنان برگزار شد که طی آن سامیه یاسی در نخستین حضور خود در بازی های آسیایی با کسب ۵۷۶ امتیاز به راه یافت اما هانیه رستمیان با کسب ۵۷۱ امتیاز در جایگاه هجدهم قرار گرفت و زینب طوماری با کسب ۵۶۸ امتیاز در جایگاه ۲۷ قرار گرفت و از دور رقابتها کنار رفتند.

روز اول قایقرانی با ۵ فینالیست
مسابقات قایقرانی بازی های آسیایی از امروز آغاز شد و طی ان نمایندگان ایران در مواد مختلف به رقابت با حریفان شان پرداختند. بر این اساس بهمن نصیری در ماده تکنفره جفتپارو روئینگ با عبور از مرحله مقدماتی به فینال این ماده راه یافت. فاطمه مجلل هم در ماده تکنفره سبکوزن زنان فینالیست شد. ترکیب زینب نوروزی و کیمیا زارعی با حضور در مرحله مقدماتی دونفره سبکوزن روئینگ جواز حضور در فینال را به دست آوردند. تیم روئینگ زنان با ترکیب ساقی ملکی، سها فخری، هنگامه کامیاب و مهسا جاور در ماده چهارنفره جفت پارو جواز حضور در فینال را به دست آورد و تیم ایران در ماده کایاک دونفره ۵۰۰ متر بانوان با ترکیب الناز شفیعیان و تانیا کارگرپور هم فینالیست شد. در این میان هیوا افضلی در گروه اول مرحله مقدماتی کانوی تکنفره ۲۰۰ متر زنان و در پایان رقابت با حریفانش چهارم شد و به رپشاژ رفت.

ادامه دارد…..


هدف اصلی و رویایی تیم ملی فوتبال امید ایران فاش شد !! + جزئیات
سفر مربی روس قایقرانی به ایران









