بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز: چین تایپه تیم قدرتمندی بود؛ تمرکزمان روی دوبل و انفرادی است

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۱:۳۰

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز ایران با اشاره به شکست برابر چین تایپه در مرحله یک‌چهارم نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: حریف مقام سوم جهان را داشت و تیم بسیار قدرتمندی بود، اما از این پس تمرکز ما روی رقابت‌های دوبل و انفرادی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،جمیل لطف‌الله‌نسبی، سرمربی تیم ملی تنیس روی میز ایران، پس از شکست برابر چین تایپه در مرحله یک‌چهارم نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار داشت: در مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه ۳ بر صفر مقابل چین تایپه شکست خوردیم. آنها تیم بسیار خوبی هستند و اخیرا در رقابت های جهانی سوم شدند و تیم قدرتمندی محسوب می‌شوند. آنها در مرحله بعد باید با چین بازی کنند و قطعاً می‌توانند این تیم را به دردسر بیندازند.

وی افزود: ما در دیدارهای خود مقابل هند و سنگاپور با نتیجه ۳ بر صفر به پیروزی رسیدیم. در دیدار نوشاد عالمیان مقابل حریفش می‌توانستیم به نتیجه برسیم، اما در دو مسابقه دیگر حرفی برای گفتن نداشتیم. اکنون تمرکز ما روی رقابت‌های دوبل و انفرادی در بازی‌های آسیایی ناگویا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *