ستاره سابق ایتالیا: برای یک یورو فوتبال بازی میکردم
منبع : خبرانلاین
آنتونیو کاسانو، از روزهای سخت کودکیاش گفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آنتونیو کاسانو، ستاره سابق فوتبال ایتالیا، با روایت روزهای سخت کودکیاش از دورانی گفت که خانوادهاش برای تأمین ابتداییترین نیازهای زندگی با مشکلات جدی دستوپنجه نرم میکردند؛ دورانی که فوتبال تنها راه او برای تغییر سرنوشتش بود.
کاسانو با یادآوری سالهای نوجوانیاش گفت تا ۱۷ سالگی، طعم واقعی گرسنگی را چشیده است.
او تعریف کرد: «مادرم کار نمیکرد و خانهدار بود. ما هر طور که میتوانستیم دو یا سه یورو جمع میکردیم تا فقط چیزی برای خوردن داشته باشیم. باید تمام روز را با همان پول سر میکردیم.»
اما خیابانها برای او فقط محل بازی نبود؛ فرصتی بود برای به دست آوردن چند سکه و ادامه زندگی.
کاسانو گفت: «به هر کسی که حاضر بود یک یورو بدهد، میگفتم من را انتخاب کنید؛ بازی را برایتان میبرم. چون از همه قویتر بودم، هر روز در خیابان فوتبال بازی میکردم تا بتوانم چیزی به دست بیاورم.»
او در پایان تأکید کرد که بزرگترین فرصت زندگیاش همیشه فوتبال بوده؛ مسیری که از زمینهای خاکی و بازیهای یکیورویی آغاز شد و او را به یکی از شناختهشدهترین مهاجمان فوتبال ایتالیا تبدیل کرد.


کری خوانی ستاره اتلتیکومادرید برای رئال مادرید پیش از دربی حساس
سرمربی اتلتیکومادرید درباره ترکیب انتخابیاش برای دربی مادرید صحبت کرد
آغاز جنگ رئال مادرید و بارسلونا برای فوق ستاره منچسترسیتی
تصمیم ناگهانی ستاره رئال مادرید خبرساز شد + جزئیات
رقابت شدید دو ستاره مطرح برای یک پست در رئال مادرید
تأکید مورینیو بر جدیتر شدن کار رئال مادرید در هفته پیش رو









