بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ملی پوش تنیس روی میز: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت؛ امیدوارم مدال کسب کنیم

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۹:۲۶

ملی پوش تنیس روی میز ایران گفت: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت، اما ما موفق شدیم این تیم را شکست دهیم و امیدوارم در پایان مسابقات مدال کسب کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،آرین غفاری ملی‌پوش تنیس روی میز ایران، پس از دیدار مقابل اندونزی در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ گفت: تیم اندونزی خیلی قوی بود و بازیکنان این تیم جوان و آماده بودند. من در بازی سوم به میدان رفتم و متأسفانه بازی را واگذار کردم.

ملی‌پوش تنیس روی میز ایران ادامه داد: پیش‌بینی نمی‌کردیم تیم اندونزی تا این اندازه خوب باشد، اما بازیکنان این تیم بسیار جوان و آماده بودند و بازیکنان بدقلقی محسوب می‌شدند.

غفاری درباره شرایط تیم ملی ایران خاطرنشان کرد: شرایط بازی و تیم ما بسیار خوب است. تیم ایران یکدست و آماده است و فکر می‌کنم اگر قرعه خوبی داشته باشیم و شرایط مسابقات نیز به خوبی پیش برود، می‌توانیم برای کسب مدال تلاش کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *