بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آشوری: باید در کاتای تیمی بانوان مدال طلا بگیریم

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۸:۰۴

آشوری: حذف امینی تلنگری به کاتای تیمی بانوان بود که به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم مدال کسب کنیم.

به گزارش  خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به ناگویا، محسن آشوری، سرپرست دبیری فدراسیون کاراته، درباره عملکرد فاطمه صادقی در رقابت‌های کاتای انفرادی بانوان بازی‌های آسیایی آیچی – ناگویا گفت: فاطمه امینی بازی نزدیکی با حریف چین تایپه‌ای داشت و امیدوار بودیم مدال برنز را کسب کند، اما علیرغم شایستگی با نتیجه ۴ بر یک بازی را واگذار کرد. این اتفاق را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم تلنگری برای کاتای تیمی بانوان باشد و بتوانیم روز سه‌شنبه مدالی که انتظار داریم و برآورد کردیم را با هدایت فاطمه بغلانی‌پور کسب کند. باید در کاتای تیمی بانوان مدال طلا بگیریم.

وی در مورد شرایط ملی‌پوشان سایر ملی‌پوشان کاراته کشورمان اظهار داشت: شرایط بچه‌ها خوب است و در ایران نیز شرایط خوبی داشتند. از اردوهای بچه‌ها به صورت مرتب بازدید داشتم و در اینجا نیز از ابتدا کنارشان بودم. بچه‌ها بسیار آماده هستند و با یک روحیه بسیار مصمم آنها را دیدم.

سرپرست دبیری فدراسیون کاراته درباره رقابت آتوسا گلشادنژاد، تنها دختر طلایی کاراته ایران در جهان در رقابت‌های روز دوم عنوان کرد: گلشادنژاد فردا در رقابت‌های وزن ۶۸- کیلوگرم به روی تاتامی خواهد رفت. شرایط جدول به گونه‌ای است که همه خوب‌های مسابقات در یک طرف قرار گرفتند و گلشادنژاد نیز در همین سمت جدول حضور دارد. در طرف مقابل جدول شرایط برای سایر کشورها بهتر است، اما در هر صورت این‌ها دلیل نمی‌شود.

آشوری یادآور شد: کسی که مدال طلا می‌خواهد باید با هر حریفی مبارزه کند و برنده باشد. نباید حضور در ابتدا و یا انتهای جدول تفاوتی داشته باشد و امیدواریم گلشادنژاد از ظرفیت‌های خود به خوبی استفاده کند. اگر این اتفاق بیفتد قطعا مدال طلا را کسب خواهد کرد.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *