بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صفرزاده: در بعضی بازی‌ها بدشانس بودیم/ قسمت نبود به پرسپولیس بروم

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۴

مدافع چپ تیم فوتبال خیبر گفت: صحبت‌هایی با من انجام شد ولی قسمت نبود به پرسپولیس بروم.

ابوذر صفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد خیبر خرم‌آباد در لیگ امسال و کسب ۶ امتیاز از ۶ مسابقه اظهار داشت: قبول دارم که در نتیجه‌گیری فراز و نشیب داشتیم، اما در مجموع عملکرد تیم خوب بود. در بعضی از بازی‌ها واقعاً بدشانس بودیم و اگر کمی شانس داشتیم، می‌توانستیم امتیازات بیشتری بگیریم. مسابقات زیادی باقی مانده و ما می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم. 

وی درباره فشردگی مسابقات لیگ برتر تصریح کرد: طبیعتاً وقتی بازی‌ها زیاد می‌شود، جذابیت فوتبال هم افزایش پیدا می‌کند، اما باید این را در نظر گرفت که فوتبال ایران با چالش‌هایی مواجه است و تیم‌ها به اندازه کافی فرصت ریکاوری ندارند. فشردگی مسابقات زیاد است و از طرفی برخی سفرهای طولانی موجب خستگی بازیکنان می‌شود و همین موضوع می‌تواند باعث افزایش مصدومیت‌ها شود.

صفرزاده درباره مصدومیتی که در دیدار برابر فولاد برایش ایجاد شد، گفت: مصدومیت من از ناحیه آرنج بود و خیلی خوش‌شانس بودم که دچار شکستگی نشدم. فعلاً روند درمان را طی می‌کنم تا بتوانم به شرایط بازی برسم و امیدوارم خیلی زود آماده همراهی تیم شوم.

این بازیکن درباره مطرح شدن بحث حضورش در پرسپولیس خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی با من انجام شد و باشگاه پرسپولیس به دنبال یک دفاع چپ بود و من هم جزو گزینه‌هایشان بودم. با این حال این انتقال انجام نشد و قسمت نبود به پرسپولیس بروم. الان در خدمت خیبر هستم و تمام تمرکزم روی موفقیت این تیم است. امیدوارم بتوانیم هواداران را راضی کنیم. از حضور در خیبر احساس خوبی دارم و خوشحالم که اینجا هستم.

/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *