بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پوشش زنده افتتاحیه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶| کاروان ایران رژه رفت

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۱

مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی – ناگویا در کشور ژاپن آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به ناگویا، مراسم افتتاحیه بیستمین دوره بازی‌های آسیایی از ساعت ۱۲:۳۰ امروز (شنبه) در ورزشگاه میزوهو پارک شهر ناگویا آغاز شد.

* این مراسم در حالی آغاز شد که ورزشگاه هنوز مملو از جمعیت نشده و صندلی‌های خالی نسبتاً زیادی به چشم می‌خورد.

* در ابتدای مراسم، پرچم ژاپن به عنوان میزبان بیستمین دوره بازی‌های آسیایی با پخش سرود این کشور به صورت رسمی در ورزشگاه به اهتزاز در آمد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* افغانستان به عنوان نخستین کشور در مراسم رژه کاروان‌ها وارد ورزشگاه میزوهو پارک شد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* ناروهیتو امپراطور ژاپن، ماساکو ملکه ژاپن، شاهزاده آکیشینو ولیعهد ژاپن و شاهزاده کیکو ولیعهد ژاپن به همراه کریستین کاونتری رئیس کمیته بین‌المللی المپیک در ورزشگاه حضور دارند.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* در زمان ورود کاروان چین، تماشاگران زیادی به تشویق این تیم پرداختند تا مشخص شود بخش زیادی از ظرفیت ورزشگاه در اختیار چینی‌ها قرار دارد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* کاروان ورزشی جمهوری اسلامی با نام «شجره طیبه» با پرچمداری فاضل اتراچالی، کاپیتان تیم ملی کبدی و رکوردار پنج دوره حضور در بازی‌های آسیایی و زهرا کیانی دارنده دو مدال نقره بازی‌های آسیایی جاکارتا و هانگژو، با لباس ورزشی یک‌دست سفید منقش پرچم کشورمان در مراسم افتتاحیه رژه رفت. 

* اصغر رحیمی، سرپرست کاروان ورزشی ایران تنها مسئول کشورمان بود که در مراسم رژه در کنار کاروان حضور داشت.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* کاروان ورزشی بسیار بزرگ ژاپن به عنوان میزبان مسابقات در میان تشویق شدید تماشاگران خود به عنوان آخرین کشور در مراسم افتتاحیه رژه رفت تا حُسن ختامی بر مراسم باشد.

* پس از پایان مراسم رژه کاروان کشورها، هیدئاکی اومورا، استاندار آیچی و رئیس کمیته سازماندهی بازی‌های آسیایی آیچی – ناگویا ۲۰۲۶ به سخنرانی پرداخت.

* در شرایطی که مراسم افتتاحیه همچنان ادامه دارد، کاروان ورزشی کشورمان محل مراسم را ترک کرد. این اتفاق به دلیل تمرینات برخی رشته‌های ورزشی و آغاز مسابقات برخی رشته‌های دیگر از فردا رخ داد تا ملی‌پوشان کشورمان فرصت کافی برای استراحت داشته باشند.

* شیخ جوعان بن حمد آل‌ثانی، رئیس شورای المپیک آسیا دیگر سخنران افتتاحیه بیستمین دوره بازی‌های آسیایی بود.

این خبر بروزرسانی می‌شود …

 

 

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *