بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

روی کین: گابریل فقط شش هفته صبر کند

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۶

روی کین از جی‌جی گابریل، استعداد ۱۵ ساله منچستریونایتد، خواست برای تصمیم‌گیری درباره آینده‌اش عجله نکند و فرصت بیشتری به باشگاه بدهد.

به گزارش ایلنا،  روی کین، اسطوره منچستریونایتد، در واکنش به درخواست جی‌جی گابریل برای جدایی از این باشگاه، از این بازیکن نوجوان خواست مدتی دیگر برای مشخص شدن شرایط صبر کند.

گابریل که از ۱۱ سالگی به آکادمی منچستریونایتد پیوسته و در سال‌های اخیر به سرعت در رده‌های پایه پیشرفت کرده، اخیراً خواهان لغو ثبت‌نام خود شده است. این اتفاق در شرایطی رخ داده که گفته می‌شود مایکل کریک نیز در حال بررسی شرایط برای استفاده از این استعداد جوان در تمرینات و ترکیب تیم بزرگسالان بوده است.

کین در برنامه «اورلاپ» درباره تصمیم گابریل گفت: «او فقط ۱۵ سال دارد و درباره حضور در تیم نخست منچستریونایتد صحبت می‌کند. فقط شش هفته صبر کن. آیا نمی‌توانی تا مشخص شدن شرایط جام، شش هفته دیگر تحمل کنی؟ مایکل کریک تحت فشار است و منچستریونایتد در شرایط فعلی به پیروزی نیاز دارد.»

ستاره سابق یونایتد همچنین تأکید کرد که رفتار باشگاه‌ها در فوتبال پایه همواره دوطرفه بوده و منچستریونایتد نیز در سال‌های گذشته برای جذب استعدادهای کم‌سن‌وسال از باشگاه‌های دیگر اقدام کرده است.

او در همین زمینه گفت: «آیا یونایتد به سراغ بازیکنان ۱۴ و ۱۵ ساله باشگاه‌های دیگر، به‌خصوص تیم‌های کوچک‌تر، نرفته است؟ حالا باید همان چیزی را تجربه کنند که خودشان با دیگران انجام داده‌اند. من مطمئنم یونایتد طی ۲۰ سال گذشته همین کار را با بازیکنان جوان انجام داده است. حالا این اتفاق برای جی‌جی گابریل خودشان رخ داده است.»

کین در نهایت با اشاره به شرایط حساس تیم بزرگسالان منچستریونایتد، یادآور شد که فرصت دادن به بازیکنان آکادمی همواره بخشی از هویت این باشگاه بوده، اما شرایط فعلی و فشار برای کسب نتیجه باعث شده تصمیم‌گیری درباره حضور بازیکنان نوجوان در تیم نخست با احتیاط بیشتری انجام شود.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *