بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

موراتا: یامال باید برنده توپ طلا شود

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۸

ستاره سابق رئال‌مادرید معتقد است که جایزه توپ طلا ۲۰۲۶ باید به لامین یامال داده شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،موراتا در مصاحبه‌ای با کادنا کوپه، دیدگاه خود را درباره مدعیان اصلی کسب معتبرترین جایزه فردی فوتبال جهان بیان کرد. این مهاجم متولد مادرید که فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود را در دسته دوم اسپانیا و با لگانس آغاز کرده است، معتقد است استعدادهای اسپانیایی شایستگی دریافت بالاترین افتخار را دارند و یکی از آنها باید برنده توپ طلا شود.

لامین یامال

این مهاجم باتجربه بدون تردید یامال را در کنار ستاره‌های تثبیت‌ شده‌ای مانند رودری، خویچا کواراتسخلیا و کیلیان امباپه قرار داد. موراتا تأکید کرد تلاش بی‌وقفه و رویکرد حرفه‌ای این وینگر نوجوان اغلب از چشم عموم فوتبال دور می‌ماند. موراتا با تمجید از هوش فوتبالی این بازیکن جوان گفت: او از چیزی که بسیاری از مردم تصور می‌کنند بسیار باهوش‌تر و بسیار سخت‌کوش‌تر است. منظورم نحوه مطالعه مسابقات و آماده شدن او برای آنهاست.

این کاپیتان سابق لاروخا همچنین از تأثیر ماندگاری که در نخستین روزهای مطرح شدن این بازیکن جوان به صورت مستقیم شاهد آن بود، یاد کرد و افزود: او در ۱۶ سالگی بر فوتبال اروپا مسلط بود و چیزی که با چشمان خودم دیدم، واقعاً باورنکردنی است. او باید برنده توپ طلا باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *