بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقلال علیه ساپینتو سند رو می‌کند!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۱

قرار نیست اتهامات وارد شده از سوی ریکاردو ساپینتو به استقلال و مدیرش بدون پاسخ بماند.

ریکاردو ساپینتو در اقدامی عجیب، درست در آستانه اولین بازی آسیایی استقلال مقابل السد، مصاحبه‌ای تند علیه باشگاه و علی تاجرنیا انجام داد و با مطرح کردن چند ادعای جنجالی، اتهام‌های سنگینی را متوجه مدیر همه‌کاره استقلال کرد.

انتشار این صحبت‌ها در چنین مقطعی، آن هم درست قبل از شروع رقابت‌های آسیایی استقلال، حسابی خبرساز شد. با این حال باشگاه استقلال و تاجرنیا فعلاً تصمیم گرفته‌اند وارد این دعوا نشوند و پاسخی به صحبت‌های ساپینتو ندهند؛ چرا که تمام تمرکز مجموعه استقلال روی بازی حساس امشب مقابل السد در لیگ نخبگان آسیاست.

اما این سکوت ظاهراً قرار نیست ادامه‌دار باشد. پیگیری‌ها نشان می‌دهد استقلال و تاجرنیا بعد از بازی السد قصد دارند به اتهامات مطرح‌شده از سوی ساپینتو پاسخ بدهند و حتی گفته می‌شود برای رد برخی ادعاهای این مربی، اسناد و مدارکی در اختیار دارند که قرار است منتشر شود.

به این ترتیب فعلاً استقلال سکوت کرده، اما ظاهراً این سکوت به معنای پذیرفتن ادعاهای ساپینتو نیست؛ باید دید بعد از بازی السد چه پاسخ‌هایی برای سرمربی پرتغالی سابق استقلال آماده شده و این دعوا تا کجا ادامه پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: سوال روز: ساپینتو راست می‌گوید یا دروغ؟ به‌خاطر استقلال و فوتبال نه، به‌خاطر ایران از این پرونده نگذرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *