بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آمار و ارقام دوست‌داشتنی؛ استقلال مقابل السد دست بالا را دارد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۸

استقلال در حالی مقابل السد قرار می‌گیرد که در ۱۱ تقابل قبلی، پنج بار برابر حریف قطری به پیروزی رسیده است.

اولین چالش استقلال در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا مقابل السد قطر، با تمام ستاره‌های نامدارش، آزمونی دشوار برای تیم سهراب بختیاری‌زاده خواهد بود. هرچند دو تیم از نظر ارزش مالی و تعداد ستاره‌های سرشناس قابل مقایسه نیستند، اما آمار تقابل‌های گذشته نشان می‌دهد استقلال دست بالاتر را مقابل حریف قطری دارد.

استقلال تاکنون ۱۱ بار برابر السد به میدان رفته که حاصل آن ۵ پیروزی برای نماینده ایران، ۴ تساوی و تنها ۲ شکست بوده است. آبی‌پوشان در این دیدارها ۱۳ گل به ثمر رسانده‌اند و ۱۲ بار نیز دروازه‌شان باز شده است.

نخستین تقابل رسمی دو تیم به سال ۱۹۹۰ برمی‌گردد؛ همان فصلی که استقلال برای دومین بار قهرمان آسیا شد. دیدار رفت با تساوی یک بر یک به پایان رسید؛ عبدالصمد مرفاوی برای استقلال گل زد و مجید نامجومطلق، ستاره ایرانی السد، گل تیم قطری را به ثمر رساند. در بازی برگشت نیز استقلال با تک‌گل مرفاوی به پیروزی رسید.

دو تیم در سال ۲۰۰۰ نیز دو بار مقابل هم قرار گرفتند که استقلال در هر دو مسابقه به برتری رسید. علی سامره در بازی رفت گلزنی کرد و در دیدار برگشت فرزاد مجیدی و علیرضا نیکبخت واحدی گل‌های استقلال را به ثمر رساندند. در سال ۲۰۰۳ نیز آبی‌ها با دو گل علی سامره و رسول خطیبی، السد را شکست دادند.

در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۱، استقلال و السد هم‌گروه بودند و هر دو مسابقه با تساوی به پایان رسید. دیدار رفت در آزادی یک بر یک شد و فرهاد مجیدی گل استقلال را زد. در بازی برگشت نیز مجیدی دو گل به ثمر رساند، اما السد در ادامه بازی را به تساوی ۲-۲ کشاند.

استقلال - السد

در پلی‌آف لیگ قهرمانان ۲۰۱۷، استقلال در ورزشگاه آزادی پس از تساوی بدون گل در ۹۰ دقیقه، السد پرستاره را در ضربات پنالتی شکست داد و راهی مرحله گروهی شد.

یک سال بعد، دو تیم در یک‌چهارم نهایی دوباره به هم رسیدند. استقلال در بازی رفت با گل به خودی مشعل برشام شروع خوبی داشت، اما السد در ادامه سه گل زد. در بازی برگشت نیز استقلال با وجود نمایش امیدوارکننده، پس از اخراج روزبه چشمی به تساوی ۲-۲ رضایت داد و از رقابت‌ها کنار رفت.

آخرین تقابل دو تیم نیز در دوره نخست لیگ نخبگان آسیا رقم خورد؛ جایی که استقلالِ جواد نکونام در ورزشگاه جاسم بن حمد با گل به خودی حسین حسینی و پنالتی اکرم عفیف، ۲ بر صفر شکست خورد. این شکست در نهایت به استعفای نکونام از هدایت استقلال در قطر منجر شد و سهراب بختیاری‌زاده به‌صورت موقت جانشین او شد.

بیشتر بخوانید: ترکیب احتمالی استقلال مقابل السد/ تغییر بزرگ سهراب برای اولین آزمون آسیایی در نخبگان

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *