بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تصادف و تست الکل؛ گواهینامه مالدینی ضبط شد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۴

دانیل مالدینی پس از تصادف رانندگی در میلان، در تست تنفس الکل نتیجه‌ای بالاتر از حد مجاز به ثبت رساند و گواهینامه‌اش توسط پلیس ضبط شد.

دانیل مالدینی شب گذشته در جریان پیروزی ۲ بر یک کالیاری مقابل آتالانتا در سری آ به میدان رفت و پنالتی پیروزی‌بخش تیمش را نیز به گل تبدیل کرد. او در ساعات ابتدایی صبح امروز هنگام رانندگی با خودروی پورشه کاررا در میلان دچار سانحه شد.

مالدینی پس از این حادثه برای انجام معاینات پزشکی به بیمارستان منتقل شد، اما طبق اعلام وکیلش، آسیب یا جراحتی نداشت و پس از بررسی‌های لازم مرخص شد. دانیلو بونجورنو، وکیل مالدینی، گفت: «دانیل حالش خوب است و هیچ آسیب یا جراحتی ندارد.»

با این حال، خبرگزاری آنسا گزارش داد که نتیجه تست تنفس الکل مالدینی مثبت بوده است. میزان الکل در نخستین آزمایش ۰.۹۱ میلی‌گرم بر لیتر و در آزمایش دوم ۰.۸۹ میلی‌گرم بر لیتر ثبت شد؛ در حالی که حد مجاز در ایتالیا ۰.۸ میلی‌گرم بر لیتر است.

به همین دلیل، پلیس محلی گواهینامه رانندگی مالدینی را ضبط کرده و اکنون منتظر نتایج آزمایش خون اوست. این آزمایش‌ها علاوه بر میزان الکل، احتمال وجود مواد دیگر در بدن او را نیز بررسی خواهند کرد.

مالدینی، فرزند پائولو مالدینی، اسطوره میلان و تیم ملی ایتالیا، ماه آینده ۲۵ ساله خواهد شد.

همچنین بخوانید: روایت احساسی قهرمان جهان از نقش مادرش: او تسلیم نشد؛ نگذاشت دیابت آینده من را تغییر دهد

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *