بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خشم رونالدو از شعارهای هواداران در عربستان: این دیگر فوتبال نیست؛ باید تا ابد محروم شوند

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۲

کریستیانو رونالدو در واکنش به شعارهای هواداران درباره دیوگو ژوتا در دیدار الهلال و التعاون، خواستار برخورد جدی و محرومیت مادام‌العمر افراد دخیل در این اتفاق شد.

در دیدار روز شنبه التعاون و الهلال در شهر بریده عربستان، ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که ظاهراً هواداران حاضر در ورزشگاه را در حال سر دادن شعار «ژوتا» نشان می‌دادند. این شعارها خطاب به روبن نِوِش، هافبک الهلال و دوست نزدیک ژوتا، سر داده شد.

ژوتا سال گذشته در سانحه رانندگی در زامورا در شمال‌غرب اسپانیا، به همراه برادرش آندره سیلوا جان باخت. نِوِش که از دوستان نزدیک ژوتا بود، یکی از حمل‌کنندگان تابوت او در مراسم خاکسپاری‌اش بود.

نِوِش پس از شنیدن شعارها، ابتدا به چشم خود و سپس به سمت آسمان اشاره کرد. او پس از پایان مسابقه و هنگام عبور از میکسدزون در واکنش به این اتفاق گفت: «امیدوارم بعدش برای دعا کردن نروند.»

رونالدو نیز در واکنش به ویدئوی منتشرشده در اینستاگرام، از مسئولان لیگ حرفه‌ای عربستان خواست با این رفتار برخورد کنند. ستاره پرتغالی نوشت: «لیگ باید وارد عمل شود و این نوع رفتار هواداران را مجازات کند. این دیگر فوتبال نیست و باید حد و مرزی وجود داشته باشد. افرادی که چنین رفتاری دارند، نباید دیگر اجازه ورود به ورزشگاه را داشته باشند.»

الهلال در این دیدار با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی رسید و نِوِش ۷۵ دقیقه در زمین حضور داشت و سپس تعویض شد.

ببینید: آزار دادن روبن نوش به بی‌رحمانه‌ترین روش ممکن در عربستان/ نام ژوتای فقید را فریاد زدند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *