بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فرناندس در تاتنهام: ما برای قهرمانی آمده‌ایم، نه فقط شروع فصل

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۴۵

تاتنهام فصل جدید لیگ برتر را با نتایج ضعیف آغاز کرده، اما خرید گران‌قیمت تابستانی این تیم تأکید دارد که پروژه باشگاه برای رقابت بر سر جام‌ها کاملاً جدی است.

به گزارش ایلنا، تاتنهام در سه دیدار ابتدایی خود در لیگ برتر موفق به کسب پیروزی نشده و تنها به یک امتیاز رسیده است؛ با این حال، ماتئوس فرناندس، هافبک ۸۵ میلیون پوندی جدید این تیم، همچنان به آینده پروژه شمال لندن امیدوار است و از اهداف بزرگ باشگاه برای رقابت در سطح قهرمانی سخن می‌گوید.

این بازیکن پرتغالی که پس از درخشش در وستهام مورد توجه چندین باشگاه از جمله منچستریونایتد قرار داشت، در نهایت تصمیم گرفت راهی شمال لندن شود؛ تصمیمی که به گفته خودش تحت تأثیر مستقیم گفت‌وگو با سرمربی تیم، روبرتو دی‌زربی، گرفته شده است.

فرناندس در این‌باره توضیح داد: «با سرمربی صحبت کردم و او عامل اصلی تصمیم من بود. وقتی با او حرف می‌زنی، انرژی و اشتیاقش به فوتبال را کاملاً حس می‌کنی.»

او ادامه داد: «او فقط با من صحبت نکرد، بلکه با پدر و مادرم هم صحبت کرد. برایش مهم بود که خانواده‌ام هم در جریان باشند. حتی به پدرم گفت که از من مراقبت خواهد کرد. او یک مربی سطح بالا است؛ هم داخل زمین و هم بیرون از آن می‌توانی این را حس کنی و من خیلی خوشحالم که با او کار می‌کنم.»

هافبک ۲۲ ساله تاتنهام همچنین فاش کرد که در نخستین روز حضورش در پیش‌فصل، گفت‌وگویی مستقیم با سرمربی داشته و به او اعلام کرده است که دلیل اصلی انتخاب تاتنهام، حضور دی‌زربی در این تیم بوده است.

او در ادامه درباره سبک بازی سرمربی تیم گفت: «وقتی قرارداد نهایی شد و در تمرینات او را دیدم، خیلی خوشحال بودم. او هم از حضور من خوشحال بود. به او گفتم که دلیل مهم انتخابم، خودش بوده است. سبک فوتبالی‌اش را خیلی دوست دارم، مخصوصاً برای یک هافبک.»

فرناندس که فصل گذشته با ثبت ۳ گل و ۴ پاس گل در لیگ برتر عملکرد قابل قبولی در وستهام داشت، معتقد است حضور در تاتنهام می‌تواند سطح بازی او را بالاتر ببرد. او گفت: «فکر می‌کنم می‌توانم خیلی بهتر از فصل گذشته شوم. اینجا بازیکنان بزرگ و باتجربه زیادی داریم. وقتی کنار بازیکنان بهتر بازی می‌کنی، خودت هم پیشرفت می‌کنی.»

با وجود شروع ضعیف تاتنهام، این هافبک پرتغالی نسبت به آینده تیم خوش‌بین است و تأکید دارد که روند نتایج به‌زودی تغییر خواهد کرد. او در این‌باره گفت: «فوتبال همین است؛ وقتی می‌بری بهترین هستی و وقتی می‌بازی بدترین. ما فقط روی خودمان تمرکز می‌کنیم. اگر به باشگاه و مربی ایمان داشته باشی، باید زمان بدهی تا همه چیز جا بیفتد. بعد از آن، مثل کچاپ است؛ وقتی یک برد بیاید، بقیه هم راحت‌تر می‌آیند.»

فرناندس که پیش‌تر تجربه سقوط با ساوتهمپتون و وستهام را داشته، تأکید کرد این بار به تاتنهام آمده تا برای قهرمانی بجنگد. او گفت: «یکی از دلایل حضورم همین بود؛ اینکه برای قهرمانی بجنگم. ما می‌خواهیم برنده شویم و برای جام‌ها رقابت کنیم. با این تیم، طبیعی است که باید برای قهرمانی تلاش کنیم.»

او در پایان ابراز امیدواری کرد که تاتنهام در دیدار پیش‌رو برابر اورتون بتواند نخستین پیروزی فصل خود را کسب کند.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *