بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبرورزشی‌گردی| برانکو: از پرسپولیس شکایت کردم چون صداقت نداشتند/ گفتند ۷۵ درصد دستمزدت را ببخش!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۰:۱۱

سرمربی اسبق پرسپولیس ۶ سال قبل با صراحت گفت در وجود بعضی از مدیران وقت این باشگاه صداقت ندیده است.

برانکو ایوانکوویچ انتهای تابستان سال ۱۳۹۸ پس از سپری کردن یک دوره کاملا موفقیت‌آمیز از جمع پرسپولیسی‌ها جدا شد و دیگر حاضر به تمدید قراردادش نبود. البته این جدایی در نهایت چندان هم دوستانه نبود و برانکو مجبور شد به خاطر دریافت مطالبات خود شکایت کند.

برانکو ایوانکوویچ ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ هنگامی که حدودا ۸ ماه از تاریخ شکایتش می‌گذشت، پیرامون این ماجرا با خبرورزشی به گفت‌وگو نشست:

  • به من پیشنهاد تخفیف ۷۵ درصدی مطالبات باقیمانده خودم از پرسپولیس را دادند که واقعا عصبانی شدم.
  • برای توافق با پرسپولیس آماده بودم ولی ظاهرا افراد دیگر، چندان آمادگی لازم برای انجام این کار را نداشتند.
  • اگر از مدیران پرسپولیس صداقت می‌دیدم، راضی به توافق می‌شدم ولی آن‌ها با گذشت ۱۸ ماه، فقط ۳۰ درصد از طلب واقعی من را واریز کرده‌اند! برانکو بیشتر از حق خود نمی‌خواست و فقط تاکید داشت با او تسویه حساب شود. متاسفانه از مدیران پرسپولیس صداقت ندیدم.
  • خوشبختانه هواداران پرسپولیس همه حقایق را می‌دانند و از آن‌ها تشکر می‌کنم. وکیل استخدام کرده‌ام و منتظر می‌مانم تا به پولی که حقم است، برسم.

بیشتر بخوانید: جادوگر گفت ۵۰میلیون بده تا قهرمان لیگ برتر شوی!

خبرورزشی‌گردی| برانکو: از پرسپولیس شکایت کردم چون صداقت نداشتند/ گفتند ۷۵ درصد دستمزدت را ببخش!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *