بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

این‌که می‌گویند پزشکیان من را به استقلال فرستاد دروغ است/ رئیس جمهور اصلا نمی‌دانست استقلالی شده‌ام

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۸

علی تاجرنیا نسبت به شایعات حضورش در استقلال به واسطه فعالیت در ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان واکنش نشان داد.

پس از انتصاب علی تاجرنیا به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در سال ۱۴۰۳، این شایعه مطرح شد که مرد اول امور مدیریتی باشگاه استقلال به واسطه حضور در ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان چنین شرایطی را احراز کرده است. شایعه‌ای که البته خود تاجریان را رد می‌کند.

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال طی مصاحبه‌ای به شکل حضورش در استقلال پرداخت و حرف‌هایی زد که بهتر است خودتان آنها را دنبال کنید:

  • اینکه می‌گویند آقای دکتر پزشکیان من را به استقلال فرستاد اصلاً صحت ندارد چون ایشان اساساً در جریان پیوستنم به استقلال قرار نداشت. من جایگاهی در ستاد انتخاباتی رئیس جمهور داشتم که اگر قرار بود مستقیم از ایشان پستی بگیرم، وزیر یا معاون یاست جمهوری می‌شدم اما معذوریات آقای پزشکیان را درک می‌کردم و می‌دانستم که نمی‌تواند از من استفاده کند.
  • پروژه حضورم در استقلال در واقع به درخواست آقای شریعتمداری صورت گرفت و عملی شد.
  •  یک بار وقتی شنیدم رئیس جمهور نسبت به اداره شدن تیم‌های پرطرفدار توسط بنگاه‌های دولتی اعتراض کرده، وقت گرفتم و به ملاقات ایشان رفتم تا توضیح بدهم با توجه به قوانین موجود در کشور و بحث حق پخش تلویزیونی، عملاً چاره دیگری وجود ندارد.
  • پزشکیان کاملاً با این قضیه موافق است که اگر یک شرکت سرمایه‌گذاری مطمئن وجود داشته باشد، استقلال به بخش خصوصی واگذار شود.

بیشتر بخوانید: علی تاجرنیا: ما اگر شلوغ کن بودیم که جام گرفته بودیم/ چرا از جام گرفتن استقلال ناراحت می‌شوند؟ / ما مگر پای حاکمیت را وسط کشیدیم؟ / تبعیض نگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *