بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هدیه عجیب به مورینیو؛ آب‌پاش خاطره‌ساز در نشست خبری آقای خاص! +عکس

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۸

مورینیو در آستانه رویارویی دوباره با اینتر، در نشست خبری با هدیه‌ای عجیب از سوی یک خبرنگار مواجه شد، که خاطره جشن تاریخی او در نوکمپ را زنده کرد.

ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر اینتر در لیگ قهرمانان اروپا، با یک اتفاق کاملاً غیرمنتظره روبه‌رو شد؛ یک خبرنگار به او یک آب‌پاش هدیه داد!

مورینیو تابستان امسال، ۱۳ سال پس از پایان نخستین دوره حضورش در رئال مادرید، برای دومین بار به سانتیاگو برنابئو بازگشت. او نخستین بار در سال ۲۰۱۰ و پس از دو سال فوق‌العاده در اینتر راهی رئال مادرید شد؛ دو سالی که در نهایت با قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۱۰-۲۰۰۹ به پایان رسید.

حالا و در آستانه نخستین بازی اروپایی مورینیو پس از بازگشت به باشگاه سابقش، آن هم مقابل اینتر، تانکردی پالمری، خبرنگار ایتالیایی، تصمیم گرفت خاطره یکی از نمادین‌ترین شب‌های دوران حضور این مربی در اینتر را برای او زنده کند.

اینتر در جریان رقابت‌های اروپایی فصل ۱۰-۲۰۰۹ در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف بارسلونا رفت و در مجموع دو بازی با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید. پس از بازی برگشت که با شکست یک بر صفر اینتر همراه شد، مورینیو در یکی از ماندگارترین تصاویر تاریخ لیگ قهرمانان اروپا، در حالی که دستانش را به سمت آسمان برده بود، در زمین نوکمپ شروع به دویدن کرد و سپس برای ادامه جشن به بازیکنانش پیوست.

در جریان جشن اینتری‌ها، آب‌پاش‌های ورزشگاه روشن شدند؛ با این حال، بازیکنان اینتر که کاملاً خیس شده بودند، همچنان به شادی خود ادامه دادند. این صحنه بعدها به یکی از تصاویر نمادین تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تبدیل شد.

پالمری نیز برای یادآوری همان شب تاریخی، در پایان نشست خبری یک آب‌پاش با روبانی آبی‌رنگ به مورینیو داد. سرمربی پرتغالی پس از دریافت هدیه با خبرنگار دست داد و به نظر می‌رسید از این اتفاق غیرمنتظره و بامزه حسابی متعجب و سرگرم شده است.

هدیه خبرنگار ایتالیایی به مورینیو

پالمری پیش از این در یک برنامه تلویزیونی گفته بود: «ماموریت خیلی سخت است، تقریباً غیرممکن؛ اینکه بتوانی یک هدیه به مورینیو بدهی. سخت است، اما تلاشمان را می‌کنیم.»

او در نهایت موفق شد در پایان نشست خبری آب‌پاش را به مورینیو هدیه بدهد.

اینتر در آن نیمه‌نهایی تاریخی، ۱۶ سال پیش، با ارائه یک نمایش دفاعی فوق‌العاده، مقابل لیونل مسی و هم‌تیمی‌هایش تنها یک گل دریافت کرد و توانست راهی فینال شود. نراتزوری در فینال نیز با نتیجه ۲ بر صفر بایرن مونیخ را شکست داد و قهرمان اروپا شد.

مورینیو سال‌ها بعد و در سال ۲۰۱۹، درباره راز موفقیت اینتر مقابل بارسلونا و مهار لیونل مسی صحبت کرد.

او در گفت‌وگو با «Coaches’ Voice» گفت: «ترکیبی از ایده‌ها وجود داشت، اما در اصل همه‌چیز حول این موضوع بود که اجازه ندهیم مسی بازی کند. در ایتالیا از کلمه Gabbia استفاده می‌کردند. فکر می‌کنم ترجمه واقعی آن چیزی شبیه «زندان مسی» باشد. چون در نهایت ما یارگیری نفر به نفر انجام نمی‌دادیم؛ بلکه زانتی، موتا، کامبیاسو و همه بازیکنان مسئول پوشش هر منطقه‌ای بودند که مسی می‌توانست به آنجا برود.»

بیشتر بخوانید: مورینیو: فشار برای قهرمانی در لیگ قهرمانان؟ ارتباطی با گذشته ندارد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *