بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای ویژه مدیرعامل پرسپولیس: علیه آسانی مدرک داریم!

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۲:۳۵

پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس مدعی شد شکایت‌شان در خصوص حضور غیرقانونی یاسر آسانی ستاره استقلال را دنبال خواهند کرد و مستنداتی در این‌باره در اختیار دارند.

به گزارش ایلنا،  پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس، با اشاره به اهمیت ادامه روند پیروزی‌های این تیم گفت انتظارات از سرخپوشان به دلیل جایگاه و افتخارات این باشگاه بالاست و تأکید کرد پرونده آسانی را در صورت نیاز تا دادگاه عالی ورزش پیگیری خواهند کرد.

حدادی درباره شرایط پرسپولیس اظهار داشت: «امیدواریم روند پیروزی‌ها ادامه‌دار باشد. طبیعی است که از بزرگ‌ترین و پرافتخارترین تیم ایران، انتظارات بالایی وجود داشته باشد.»

مدیرعامل پرسپولیس همچنین درباره پرونده آسانی و شکایت این باشگاه از استقلال گفت: «با توجه به مستنداتی که در اختیار داریم، درخصوص پرونده آسانی از باشگاه استقلال شکایت کرده‌ایم و در صورت حاصل نشدن نتیجه، حتما پیگیری‌های خود برای احقاق حق باشگاه را از طریق دادگاه CAS ادامه خواهیم داد.»

 

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *