بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

همبستگی فوتبال اروپا با قربانیان سیل مرگبار نپال؛ شما تنها نیستید

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۱۱

یوفا در واکنش به فاجعه سیل نپال، پیش از تمام دیدارهای این هفته لیگ قهرمانان اروپا یک دقیقه سکوت برگزار و با نمایش بنری ویژه، با خانواده قربانیان ابراز همبستگی خواهد کرد.

یوفا روز دوشنبه اعلام کرد پیش از تمامی دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا در این هفته، یک دقیقه سکوت به احترام قربانیان سیل ویرانگر نپال برگزار خواهد شد. همچنین بنری با عبارت «نپال، شما تنها نیستید» به نشانه همبستگی با خانواده‌های قربانیان این فاجعه به نمایش درمی‌آید.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که فروریختن یک یخچال طبیعی در ۲۶ آگوست، سیلی عظیم از یخ، سنگ و گل‌ولای را در مسیر رودخانه تریشولی در منطقه مرزی نپال با چین به راه انداخت و شهرها و روستاهای این منطقه را ویران کرد. بر اساس اعلام سازمان مدیریت بحران نپال، تاکنون اجساد هزار و ۲۹۴ نفر پیدا شده و همچنان خبری از پنج هزار و ۵۳ نفر دیگر در دست نیست.

الکساندر چفرین، رئیس یوفا، در بیانیه‌ای گفت: «تمام خانواده فوتبال اروپا پیش از دیدارهای این هفته در کنار یکدیگر خواهند ایستاد تا عمیق‌ترین تسلیت و حمایت خود را به مردم نپال ابراز کنند. برای آنها در ادامه مسیر بازسازی و عبور از این فاجعه و پیامدهای آن، آرزوی قدرت و استقامت داریم.»

یک دقیقه سکوت و نمایش بنر در تمامی دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا در این هفته اجرا خواهد شد تا فوتبال اروپا یاد قربانیان و آسیب‌دیدگان این فاجعه را گرامی بدارد.

در همین حال، مرحله لیگ فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ لیگ قهرمانان اروپا از روز سه‌شنبه آغاز می‌شود و چند دیدار جذاب برای هفته نخست این رقابت‌ها در نظر گرفته شده است.

همچنین بخوانید: بحران بزرگ مورینیو پیش از دیدار با اینتر؛ رئال هافبک ندارد!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *