بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حردانی به کمیته انضباطی باشگاه استقلال شد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۶

صالح حردانی پس از کنار گذاشته شدن از سوی سهراب بختیاری‌زاده، به کمیته انضباطی باشگاه استقلال احضار شده است؛ در حالی که بخشی از مدیران باشگاه تلاش دارند راهی برای حل این اختلاف پیدا کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، صالح حردانی به دلیل رفتار‌هایی که از سوی کادر فنی استقلال مورد قبول قرار نگرفته، از سوی سهراب بختیاری‌زاده از جمع بازیکنان تیم کنار گذاشته شد.

پس از این اتفاق، باشگاه استقلال این بازیکن را به کمیته انضباطی فراخوانده تا درباره اتفاقات رخ‌داده و حواشی پیرامون او بررسی‌های لازم انجام شود. تصمیم نهایی درباره وضعیت حردانی پس از برگزاری این جلسه مشخص خواهد شد.

اگرچه سهراب بختیاری‌زاده تأکید کرده که دیگر تمایلی به استفاده از این بازیکن ندارد، اما برخی مدیران استقلال در تلاش هستند تا اختلاف ایجادشده را مدیریت کرده و شرایط بازگشت او به تیم را فراهم کنند.

با این حال، پیش از هر تصمیمی، رفتار‌های این بازیکن باید در کمیته انضباطی باشگاه بررسی شود و پس از آن درباره آینده او در استقلال تصمیم‌گیری خواهد شد.

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *