استقلال در دربی بدشانس بود؛ بازی با تیمهای پیروز قربانی همیشه سخت است
منبع : خبرانلاین
مهاجم اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: بازی با تیمهای تحت هدایت پیروز قربانی همیشه سخت است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محسن گروسی مهاجم اسبق استقلال درباره تساوی استقلال در دربی ۱۰۷ و عملکرد این تیم در این مسابقه اظهار داشت: پس از سالها، دیدار استقلال و پرسپولیس زیبا از آب درآمد و شاهد یک جدال فنی و تاکتیکی بودیم. تا به حال سابقه نداشته مسابقه این دو تیم تا این اندازه تماشاگرپسند باشد و جا دارد از هر دو تیم برای ارائه این بازی خوب تشکر کنم.
وی ادامه داد: در ۱۵ دقیقه ابتدایی نیمه اول سوار بر بازی بودیم و دو موقعیت خوب نیز روی دروازه پرسپولیس ایجاد کردیم که به گل تبدیل نشد. پس از آن، روند بازی تغییر کرد و در اکثر دقایق نیمه اول، پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت و در ابتدای نیمه دوم هم به گل نیز دست پیدا کرد. اشتباه رستم آشورماتوف در یارگیری و عدم دقت او در بازخوانی صحنه باعث شد تیم حریف به گل برسد.
مهاجم اسبق آبی ها استقلال ادامه داد: در نیمه دوم شرایط فرق کرد و با صحبتهای بختیاریزاده در رختکن، انگار بازیکنان به خودشان آمدند و همه چیز به سود ما پیش رفت. در همان دقایق ابتدایی نیمه دوم، تیم حمله میکرد و موقعیت داشت و آنقدر به این کار ادامه داد تا به حق خودش رسید.
گروسی خاطرنشان کرد: تعویض بختیاریزاده جواب داد و آمدن اسلامی برای ما خوشیمن بود. او در صحنه منجر به گل، بهخوبی پاس گل داد. اسلامی اعتمادبهنفس خوبی پیدا کرده و کمکم در تیم جا میافتد. از حق نگذریم، استقلال شایسته برتری در دربی بود و کمی هم بدشانسی آوردیم. جا دارد از تمامی بازیکنان و کادرفنی تیم بابت این نمایش خوب تشکر کنم.
وی درباره دیدار هفته آینده استقلال برابر آلومینیوم گفت: آلومینیوم پس از اینکه پیروز قربانی هدایت این تیم را بر عهده گرفته، نتایج بسیار خوبی کسب کرده و نشان داده است تیم دستوپا بستهای نیست. بازی با تیمهای تحت هدایت پیروز قربانی همیشه سخت است. آنها در حال حاضر ۱۱ امتیازی هستند و برای کسب پیروزی مقابل ما به زمین مسابقه میآیند. امیدوارم بتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم و به روند خوب خود ادامه دهیم.


خداحافظی کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال زنان از تیم ملی و بازگشت به فوتبال با پیراهن پرسپولیس
انتخاب مدیرعامل جدید استقلال در آستانه نهایی شدن قرار دارد
پرونده قرارداد همزمان یک ملیپوش با دو باشگاه در کمیته انضباطی فدراسیون کشتی
پایان شایعات درباره برخورد انضباطی با ستاره ازبکستانی پرسپولیس
ستاره محبوب پرسپولیس پس از رفع مصدومیت در دسترس کادر فنی
درخواست رسمی باشگاه پرسپولیس از فدراسیون برای برگزاری جام حذفی









