بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادامه ناکامی تکواندوکاران ایران در گرندپری کره‌جنوبی؛ ۳ نماینده روز دوم هم حذف شدند

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۶

شرایط تکواندوکاران ایران در گرندپری کره جنوبی خوب نیست و تعداد حذفی‌ها روز به روز بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، در ادامه مسابقات تکواندو گرندپری کره‌جنوبی و در روز دوم این رقابت‌ها، امروز (یکشنبه، ۱۵ شهریورماه) سه نماینده در دو وزن ۸۰- کیلوگرم مردان و ۵۷- کیلوگرم زنان به مصاف حریفان رفتند که هر سه با شکست برابر رقبای خود از دور مسابقات حذف شدند.

ناهید کیانی در وزن ۵۷- کیلوگر بعد از برتری برابر «نیکول لیسووسکا» از لهستان، برابر «امینه دحاوی» از مراکش با رنکینگ چهارم جهان، سه طلای نوجوانان، جوانان و امیدهای جهان و طلای آفریقا دو بر صفر بازنده شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

هر دو نماینده ایران در وزن ۸۰- کیلوگرم تیم ملی هم توفیقی در کسب مدال نداشتند. مهران برخورداری همان بازی نخست را به «یانگ» از آمریکا واگذار کرد. سرگروه تیم ملی راند نخست را پیروز از میدان خارج شد، ولی در دو راند بعدی بازنده شد.

امیرسینا بختیاری در همین وزن ابتدا «میلان کاناواس» نفر یک رنکینگ المپیکی از اسپانیا را در دو راند متوالی شکست داد و در ادامه «صالح شراباتی» دارنده مدال نقره المپیک ۲۰۲۰ توکیو را در حالی که راند نخست را واگذار کرده بود، ۲ بر یک از پیش رو برداشت. وی در مرحله یک چهارم به مصاف «سی جی نیکولاس» نفر دوم رنکینگ از آمریکا رفت و با وجود برتری ۷ بر یک در راند نخست، در دو راند بعدی ۱۱ بر یک و ۱۰ بر صفر بازنده شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

تیم ملی تکواندو ایران با هفت تکواندوکار در دو بخش مردان و زنان در این مسابقات شرکت کرده که تاکنون مهدی رزمیان، ابوالفضل زندی، مهران برخورداری، امیرسینا بختیاری و ناهید کیانی از دور رقابت‌ها حذف شده‌اند.

فردا دوشنبه در روز پایانی هم محمدحسین یزدانی و آرین سلیمی به مساف حریفان خود می‌روند.

دسته بندی ها : مشرق نیوز
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *