بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جنجال ادامه دارد؛ تراکتور علیه عالیشاه بیانیه نوشت: توهین و خطا کرد، با او برخورد کنید!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۰

باشگاه تراکتور با انتشار بیانیه‌ای، به رفتارهای امید عالیشاه در دیدار برابر این تیم اعتراض کرد و خواستار ورود جدی فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی به این اتفاقات شد.

پس از درگیری‌های دیدار تراکتور و گل گهر و مصاحبه‌های خداداد عزیزی و امید عالیشاه علیه یکدیگر، باشگاه تراکتور بیانیه‌ای منتشر کرد و خواهان برخورد با بازیکن تیم سیرجانی شد.

باشگاه تراکتور در این بیانیه نوشت: رفتارهای امید عالیشاه در تبریز دیگر «حاشیه» نیست؛ یک رویه تکراری است که ظاهراً سال‌هاست با اغماض عجیبی از سوی برخی مسئولان امر مواجه می‌شود. این بازیکن پیش از این نیز در تبریز با شوت کردن توپ به سمت تماشاگران، پرتاب سنگ به سمت سکوها و حرکات توهین‌آمیز و تحریک‌کننده علیه هواداران، حاشیه‌ساز شده بود؛ اما برخوردی که بتواند چنین رفتارهایی را متوقف کند، هرگز ندیدیم.

روز گذشته در دیدار برابر تراکتور، پس از گل تیم میزبان، عالیشاه در مقابل داور ایستاد و طبق تصاویر موجود، بارها با الفاظ توهین‌آمیز از جمله «خاک تو سرت …. » و عباراتی زننده و غیرقابل انتشار، داور را خطاب قرار داد. سپس با گذاشتن دست روی دهان (طبق قوانین اخراج مستقیم دارد) و حرکات توهین‌آمیز، به سمت نیمکت تراکتور نیز واکنش نشان داد.

این صحنه‌ها مقابل چشم داور اتفاق افتاد؛ که داور جسارت اخراج این بازیکن را نداشت! که همین موضوع باعث وقیح‌تر شدن رفتار این بازیکن در ادامه و پایان مسابقه شد. چند دقیقه بعد، خطایی خشن روی امیرحسین حسین‌زاده انجام داد؛ خطایی که مستحق کارت زرد دوم و اخراج بود. باز هم داور چشم پوشی کرد. پس از اعتراض آقای عزیزی، مدیر تیم تراکتور، عالیشاه بار دیگر به ایشان توهین کرد. و ماجرا حتی پس از سوت پایان هم تمام نشد؛ در مسیر ورود تیم‌ها به رختکن، این بازیکن از داخل رختکن با الفاظ زشت و توهین‌آمیز، آقای عزیزی را خطاب قرار داد؛ اتفاقی که مستندات آن نزد باشگاه موجود است.

حالا سؤال ما از فدراسیون فوتبال و کمیته‌های انضباطی روشن است: عالیشاه دقیقاً چه مصونیتی دارد؟ چند بار توهین، چند رفتار تحریک‌آمیز و چند خطای خشن دیگر لازم است تا قانون برای او هم اجرا شود؟ اگر اهانت مستقیم به داور و رفتار توهین‌آمیز در جریان مسابقه مستحق برخورد نیست، پس کارت قرمز دقیقاً برای چه زمانی است؟ سال‌هاست حضور این بازیکن در تبریز با حاشیه و تنش همراه بوده و بارها با رفتارهای تحریک‌آمیز از خطوط قرمز عبور کرده است؛ اما هر بار، به شکلی عجیب، خبری از برخورد جدی با او نیست.

باشگاه تراکتور تمامی مستندات این اتفاقات را در اختیار دارد و از مسئولان فدراسیون می‌خواهد این‌بار نگاه رنگی نداشته باشند و قانون را اجرا کنند.

چرا که اگر قرار باشد برخی بازیکنان فراتر از قانون باشند، دیگر صحبت از عدالت و سلامت مسابقات معنایی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: عالیشاه خطاب به خداداد: سابقه ملی؟ نان بازویم را می‌خورم/ بزرگ‌تر از شما هم نمی‌تواند آقای عزیزی!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *