بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قهرمانی استقلال به پرونده ویلموتس پیوست

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۲۳

با گذشت دربی بزرگ پایتخت در شهر اصفهان و سر و شکل گرفتن بالای جدول با حضور تیم‌ها کم کم موضوع قهرمانی استقلال در فصل نیمه تمام بیست و پنجم لیگ برتر به فراموشی سپرده شد.

مدیران و مسئولان باشگاه استقلال از حدود یک ماه بعد از وقفه به وجود آمده در لیگ برتر نیمه تمام بیست و پنجم شروع به درخواست قهرمانی تیمشان به واسطه برگزار نشدن ادامه رقابت‌های لیگ برتر کردند.

این موضوع گرچه با ما و اگرهایی در ادامه احتمالی رقابت‌های لیگ برتر در فروردین و اردیبهشت همراه شد اما در نهایت با توجه به تداخل رقابت‌های جام جهانی و ناامنی کشور برای برگزاری مسابقات باقیمانده مقرر شد لیگ به صورت فریز شده در همان هفته بیست و دوم و چند مسابقه از هفته بیست و سوم متوقف شده و در نهایت تیم‌ها بر اساس رتبه‌بندی در جدول باقیمانده به مسابقات آسیایی معرفی شوند.

از همان زمان مشکلات باشگاه استقلال با فدراسیون در این ارتباط استارت خورد که مهمترین بحثش هم اعلام تیم استقلال به عنوان قهرمان لیگ برتر بیست و پنجم بود.

همه ارکان باشگاه استقلال از اهالی آکادمی گرفته تا تیم‌های غیر فوتبالی و فوتبالی در طول سه ماه گذشته بارها نسبت به این موضوع موضع خود را اعلام کردند که فدراسیون باید هر طور شده جام قهرمانی را به آنها اعطا کند اما مسئولان فدراسیون فوتبال هرگز تاکنون زیر بار این موضوع نرفته‌اند.

در همین راستا بخوانید: استقلال پشت گوشش را دیدید کاپ قهرمانی لیگ برتر را هم می‌بیند!

در طول هفته‌های ابتدایی رقابت‌های لیگ برتر اینطور به نظر می‌رسید که سرانجام این موضوع در نقطه‌ای به تفاهم و توافق رسیده و جام قهرمانی به مسئولان باشگاه استقلال اعطا شود اما با کمرنگ شدن اصرار استقلالی‌ها و در نهایت برگزاری دربی ۱۰۷ در اوج زیبایی و جذابیت، به نظر می‌رسد موضوع اعطای جام قهرمانی به باشگاه استقلال کم کم از ذهن طرفداران و مسوولان این باشگاه پاک شده و دیگر کسی سراغش را نمی‌گیرد.

در این حدفاصل نیز علی تاجرنیا یکی دو بار مصاحبه کرده و دیگر به شکل قبل تاکید و اصراری به این موضوع نشان نمی دهد.

ظاهرا اتفاقی که در رابطه با صدرنشین شدن استقلال در پایان لیگ برتر گذشته رخ داد شبیه به موضوع پرونده ویلموتس شده که اینقدر پاسخ‌های متفاوت و عجیب و غریب از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال به رسانه ها داده شد تا در نهایت همه بی خیال سوال اصلی درباره مقصر واقعی پرونده شده و قیدش را زدند.

امروز هم به نظر می‌رسد داستان اهدای جام قهرمانی فصل بیست و پنجم به باشگاه استقلال چیزی شبیه به همان ماجرای «ویلموتس گیت» شده است.

بیشتر بخوانید: یاسر آسانی مینیاتوریست بختیاری‌زاده/ آیا بیفومای تارتار قابل قیاس با ستاره سهراب است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *