طرفداری | آلوارو وایس، دروازه‌بان رئال بتیس، با نمایشی درخشان برابر رئال مادرید یکی از مهم‌ترین عوامل پیروزی یک بر صفر تیمش در ورزشگاه لا کارتوجا بود.

وایس با ارائه یک عملکرد شگفت‌انگیز، بارها مقابل مهاجمان رئال مادرید ایستاد و در نهایت با مهار ضربه پنالتی کیلیان امباپه در وقت‌های تلف‌شده، پیروزی ارزشمند بتیس را قطعی کرد.

وایس در این مسابقه ۶ مهار داشت که تمام آن‌ها روی شوت‌های داخل محوطه جریمه انجام شد. همچنین او با ثبت ۲.۶۷ گل جلوگیری‌شده (xg prevented)، یک خروج موفق و مهم‌تر از همه مهار یک ضربه پنالتی، نمره کامل ۱۰ از سوفااسکور دریافت کرد. 

درخشش او زمانی به اوج رسید که امباپه پشت ضربه پنالتی قرار گرفت. وایس که پیش از مسابقه پنالتی‌های اخیر ستاره فرانسوی را بررسی کرده بود، با انتخاب درست جهت ضربه، شوت او را مهار کرد. او پس از مسابقه گفت:

پنالتی‌های او را آنالیز کرده بودیم. دو پنالتی اخیرش را بیرون زده بود. سعی کردم تا جای ممکن ثابت بمانم و خوشبختانه توانستم توپ را مهار کنم.

او همچنین فاش کرد برای برهم زدن تمرکز امباپه به او یادآوری کرده که این آخرین دقیقه مسابقه است؛ تاکتیکی که به گفته خودش جواب داد.