طرفداری | پس از تساوی یکی از تماشاییترین دربیهای سالیان اخیر، استقلال اعتراض خود را به چند تصمیم تیم داوری، به کمیته داوران اعلام کرد.
به نقل از تسنیم، باشگاه استقلال پس از تساوی مقابل پرسپولیس در دربی ۱۰۷، با ارسال نامهای رسمی به کمیته داوران، از تیم داوری شکایت کرد و مدعی شد در سه صحنه مربوط به خطا روی امیرمحمد رزاقی نیا، عارف آقاسی و محمدحسین اسلامی، بازیکن پرسپولیس باید از زمین اخراج میشد.
استقلال در نامه خود با اشاره به این سه صحنه، عملکرد موعود بنیادی فرد را مورد اعتراض قرار داده و نسبت به تصمیم اتاق VAR برای فراخوانده نشدن داور و بازبینی صحنه معترض شده است.
باشگاه استقلال معتقد است این تصمیمهای داوری تأثیر مستقیمی بر نتیجه مسابقه داشته و از کمیته داوران خواسته است عملکرد تیم داوری دربی را بررسی کند و در این خصوص برخورد جدی انجام دهد.
استقلال و پرسپولیس در دربی ۱۰۷ در ورزشگاه نقش جهان در یک بازی تماشایی با گلهای محمدمهدی محبی برای سرخها و یاسر آسانی برای آبیها متوقف شدند.



رکورد جالب پرسپولیس در دربی
شکایت رسمی باشگاه استقلال از عملکرد تیم داوری در دیدار با پرسپولیس
ترکیب استقلال برای دربی لو رفت
ترکیب پرسپولیس برای دربی لو رفت
کری سنگین سرمربی استقلال برای پرسپولیس و مهدی تارتار + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای سرمربی پرسپولیس در آستانه دربی ۱۰۷









