بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یاسر آسانی برای یک ایرانی خانه خرید/ هنوز ۵۰درصد توانایی او را ندیده‌اید +ویدیو

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۹

تعریف و تمجید کاپیتان اسبق استقلالی‌ها از یاسر آسانی در برنامه زنده اینترنتی باعث تعجب هواداران فوتبال شد.

وریا غفوری کاپیتان اسبق استقلال که در حاشیه دیدار دربی ۱۰۷ در یک برنامه زنده در حال تحلیل و تشریح این مسابقه بود در بخشی از صحبت‌هایش و در پاسخ به عملکرد یاسر آسانی توضیحات جالبی درباره این بازیکن استقلال داد.

وریا غفوری در توصیف یاسر آسانی زننده تک گل استقلال در دربی ۱۰۷ گفت: به نظر من یاسر آسانی هنوز توانایی و توانمندی‌هایش را به طور کامل نشان نداده است. توانایی او خیلی بیشتر از اینهاست و می‌توانم بگویم حداقل می‌تواند ۵۰ درصد بیشتر از این‌ها باشد.

وریا تکمیل این صحبت‌هایش اضافه کرد: قبلاً هم درباره او گفته‌ام، باید او را سر ذوق بیاوریم. به نظرم او هنوز آنطور که باید و شاید در کارهای ترکیبی که یاسر بخواهد آن را انجام بدهد و یا بازیکنان با او مکمل باشند هنوز آنطور در استقلال جا نیفتاده است.

کاپیتان اسبق استقلالی‌ها که سابقه گلزنی در دربی پایتخت را هم دارد و آخرین برد استقلال در دربی با تک گل او در دقیقه ۴۴ ثبت شده در ارتباط با وجهه دیگر شخصیت یاسر آسانی توضیح داد: او در همین حال که یک فوتبالیست توانمند و فنی است یک انسان بزرگوار است که در این شرایط اقتصادی برای یکی از هموطنان ما یک خانه خریده هست.

غفوری اضافه کرد: دوست دارم این موضوع را عنوان کنم تا بزرگواری او و شخصیت او را بیشتر به طرفداران فوتبال معرفی کنم. قطعاً او هیچ وظیفه‌ای نداشته که این کار را انجام بدهد اما آمده و این کار بزرگ را انجام داده و امیدوارم که خدا به او برکت بدهد و سال‌های سال بتواند در سطح عالی بازی کند.

بیشتر بخوانید: نمره قبولی برای دو سرمربی دربی‌اولی؛ استقلال و پرسپولیس مساوی کردند، سهراب و تارتار بردند!

این بخش از صحبتهای وریا غفوری را در ادامه ببینید:

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *