طرفداری | بارسلونا هنوز از رویای جذب خولیان آلوارز دست نکشیده و در ژانویه دوباره سراغ این بازیکن آرژانتینی خواهد رفت. 

داستان علاقه بارسلونا به خولیان آلوارز، مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید، هنوز به پایان نرسیده است. طبق گزارش خوزه آلوارز از ال چیرینگیتو، اطرافیان نزدیک آلوارز و همچنین منابعی در اتلتیکو مادرید و بارسلونا بر این باورند که شرایط ممکن است در ادامه به مرحله‌ای برسد که اتلتیکو دیگر نتواند وضعیت موجود را حفظ کند و در نهایت این بازیکن را در پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه به بارسلونا پیشنهاد دهد.

بارسلونا در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی تلاش زیادی کرد تا آلوارز را از اتلتیکو مادرید به خدمت بگیرد، اما باشگاه مادریدی حاضر به مذاکره با رقیب مستقیم داخلی خود نشد و همین موضوع باعث شد بارسا از برنامه خود برای جذب فوری این مهاجم عقب‌نشینی کند.

آلوارز نیز پس از منتفی شدن انتقال در تابستان، تصمیم گرفت دست‌کم تا پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه در پایتخت اسپانیا بماند. با این حال، بر اساس گزارش مطرح‌شده، اطرافیان این بازیکن معتقدند شرایط ممکن است در ماه‌های آینده غیرقابل‌تحمل شود و در چنین شرایطی، بارسلونا می‌تواند بار دیگر وارد ماجرا شود.

بارسلونا همچنان آلوارز را گزینه اصلی خود برای تقویت خط حمله می‌داند و مصمم است در آینده برای جذب او تلاش کند. در واقع، آبی‌واناری‌ها این مهاجم آرژانتینی را راه‌حل نهایی برای رهبری خط حمله خود می‌دانند.

بر اساس همین گزارش، حتی احتمال مطرح شدن پیشنهاد آلوارز به بارسلونا در ماه ژانویه نیز وجود دارد؛ اتفاقی که می‌تواند داستان انتقال این بازیکن به نیوکمپ را بار دیگر وارد مرحله‌ای جدی کند.