بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حردانی: ۹۰ دقیقه جنگیدیم و می‌توانستیم برنده بازی شویم؛ با آسانی درگیری ندارم

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۴:۱۵


صالح حردانی گفت:می‌توانستیم در این مسابقه به پیروزی برسیم، اما متأسفانه فرصت‌هایمان به گل تبدیل نشد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، صالح حردانی، مدافع استقلال، پس از تساوی مقابل پرسپولیس اظهار داشت: فکر می‌کنم بازی خوبی انجام دادیم و بازیکنان استقلال ۹۰ دقیقه جنگیدند. از همه بچه‌های تیم تشکر می‌کنم که واقعاً زحمت کشیدند. هواداران نیز حمایت بسیار خوبی از ما داشتند و بابت این حمایت از آنها تشکر می‌کنم. می‌توانستیم در این مسابقه به پیروزی برسیم، اما متأسفانه فرصت‌هایمان به گل تبدیل نشد.

وی درباره ضربه ایستگاهی استقلال و اینکه چرا خودش آن را نزد، گفت: آن صحنه را فراموش نکرده بودم و دوست داشتم خودم ضربه را بزنم، اما یکی دو نفر از بچه‌ها شرایط خوبی برای زدن ضربه داشتند و در نهایت تصمیم دیگری گرفته شد.

حردانی در واکنش به شایعه درگیری با یاسر آسانی نیز عنوان کرد: هیچ درگیری‌ای بین من و آسانی وجود ندارد. او یکی از دوستان خوب من است و رابطه خوبی با یکدیگر داریم.

مدافع استقلال درباره شوخی مطرح‌شده درباره ظاهرش نیز گفت: با این موهایم شبیه کسی نیستم! بارسایی هم نیستم و رئالی‌ام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *