لژیونر ایرانی به پرتغال نمیرود؟
منبع : خبرورزشی
محمدجواد حسیننژاد، هافبک ایرانی دینامو ماخاچقلعه، فصل جدید را نیز در این تیم روسی سپری خواهد کرد و انتقال او به ریو آوه منتفی شده است.
شمیل گازیزوف، مدیرعامل باشگاه دینامو ماخاچقلعه، در گفتوگو با شبکه «Match TV» روسیه درباره آخرین وضعیت حسیننژاد اعلام کرد که این بازیکن به احتمال بسیار زیاد در جمع داغستانیها باقی خواهد ماند.
پیش از این، نشریه پرتغالی «رکورد» از توافق حسیننژاد برای انتقال به ریو آوه با مبلغ یک میلیون و ۴۰۰ هزار یورو خبر داده بود. با این حال، مذاکرات دو باشگاه بر سر نحوه پرداخت مبلغ انتقال و تضمین پرداخت اقساط با مشکلاتی مواجه شد.
گازیزوف در تازهترین اظهارات خود درباره آینده هافبک ایرانی گفت: «فکر میکنم بعید است از جواد جدا شویم. با احتمال زیادی او در تیم ما خواهد ماند و ما به مسیرمان ادامه خواهیم داد.»
حسیننژاد از آگوست ۲۰۲۴ پیراهن دینامو ماخاچقلعه را بر تن کرده و تا ژوئن ۲۰۲۷ با این باشگاه قرارداد دارد. او تاکنون در ۶۹ بازی برای این تیم به میدان رفته و ۷ گل و ۸ پاس گل به نام خود ثبت کرده است.
بیشتر بخوانید: انتقال حسیننژاد به پرتغال روی هوا؛ ستاره ایرانی در روسیه ماندنی شد؟


پشت پرده منتفی شدن حضور ستاره لژیونر در پرسپولیس
آخرین خبر از حضور لژیونر مطرح در پرسپولیس + جزئیات لو رفته
گزینه نقل و انتقالاتی استقلال به درب خروج نزدیک شد + جزئیات
غیبت غیرمنتظره این لژیونر جوان از لیست تیم ملی
شب تلخ برای لژیونر مطرح فوتبال ایران در اروپا
شب تلخ برای لژیونر مطرح فوتبال ایران در اروپا + جزئیات









