پیام خاص هافبک پرسپولیس برای تیم ایتالیایی +عکس
منبع : خبرورزشی
هافبک مونتهنگرویی پرسپولیس در شرایطی که برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تلاش میکند، با انتشار پیامی ویژه سالگرد تاسیس باشگاه سابقش فیورنتینا را تبریک گفت.
باکیچ، هافبک باسابقه پرسپولیس که سابقه سالها حضور در فوتبال اروپا را دارد، این روزها شرایط چندان مطلوبی در جمع سرخپوشان ندارد.
این بازیکن ۳۲ ساله از نظر جسمانی مشکلی برای همراهی پرسپولیس ندارد، اما در دیدارهای اخیر کمتر در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته است. باکیچ امیدوار است با جلب نظر مهدی تارتار، بار دیگر فرصت حضور در ترکیب اصلی سرخپوشان را به دست آورد.
در همین شرایط، هافبک مونتهنگرویی پرسپولیس امروز با انتشار تصویری از دوران حضورش در فیورنتینا، یاد روزهای حضور خود در فوتبال ایتالیا را زنده کرد.
باکیچ که سابقه بازی برای فیورنتینا را در کارنامه دارد، به مناسبت صدسالگی این باشگاه مطرح ایتالیایی، تصویری از دوران حضورش در جمع بنفشپوشان منتشر و این مناسبت را تبریک گفت.
او درباره باشگاه سابق خودش نوشت:
«صدمین سالگردت مبارک، فیورنتینا. افتخار میکنم و سپاسگزارم که این افتخار را داشتم بخشی از تاریخ تو باشم. زنده باد بنفشها، برای همیشه.»
بیشتر بخوانید: پیام ویژه تارتار پس از برد پرسپولیس؛ این مسیر ادامه دارد



دربی تهران گرانترین بازی این هفته لیگ برتر ایران شناخته شد
ترکیب احتمالی تیم فوتبال پرسپولیس برای دربی ۱۰۷ لو رفت + جزئیات
فقط ۴ بازیکن از دو تیم سابقه گلزنی در دربی ۱۰۷ را دارند؛ دو سرخپوش و دو آبیپوش
روز مهم برای علیپور در دربی
ترکیب پرسپولیس برای دربی لو رفت
کری سنگین سرمربی استقلال برای پرسپولیس و مهدی تارتار + جزئیات









