طرفداری | اردوی تیم ملی امید ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا از شنبه‌شب در هتل المپیک برپا شد؛ با این تفاوت که این اردو فعلا نفرات کمتری از حد معمول دارد.

به نقل از فارس، از بین بازیکنان تیم ملی امید، تنها مسعود محبی از خیبر و سهیل صحرایی از گل گهر، در هتل المپیک حاضر شده‌اند و ۲۱ بازیکن دیگر دعوت شده برای بازی‌های آسیایی ناگویا در اردو حضور پیدا نکرده‌اند.

پیش از آغاز اردو نیز به دلیل تداخل برنامه تیم امید با مسابقات لیگ برتر و لیگ نخبگان و همچنین مخالفت برخی باشگاه‌ها، پیش‌بینی می‌شد حسین عبدی نتواند تمام نفرات موردنظرش را از همان روز نخست در اختیار داشته باشد. با این حال، غیبت این تعداد بازیکن بازهم غافلگیرکننده بود.

پوریا لطیفی‌فر، پوریا شهرآبادی و دانیال ایری سه بازیکن پرسپولیس و فرهان جعفری و فرزین معامله‌گری دو بازیکن ملوان، به دلیل همراهی تیم‌های باشگاهی خود در دیدار شب گذشته این دو تیم هنوز فرصت اضافه شدن به اردوی تیم ملی امید را پیدا نکرده‌اند.

حسین عبدی از ساعت ۱۵ امروز در نشست خبری حاضر خواهد شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهد داد. با توجه به شرایط اردو، نحوه همکاری باشگاه‌ها با تیم امید می‌تواند یکی از محورهای اصلی صحبت‌های سرمربی تیم ملی امید باشد.

فدراسیون فوتبال پیش از این به باشگاه‌ها هشدار داده بود که در صورت نداشتن همکاری لازم با تیم امید، پرونده باشگاه و بازیکن متخلف را به کمیته انضباطی ارجاع خواهد داد؛ این اتفاق هم علنا برای امیرحسین فارسی، بازیکن خیبر، به دلیل عدم همراهی تیم ملی جوانان افتاد.

تیم ملی امید در ناگویا با امارات، چین و کره شمالی هم‌گروه است و در نخستین بازی خود از ساعت ۸:۳۰ صبح چهارشنبه ۲۵ شهریور به مصاف امارات خواهد رفت.