سرگیف: سرمربی پرسپولیس باید به این پرسش پاسخ بدهد/ امیدوار بودم اما برای اورونوف این اتفاق نیفتاد
منبع : خبرورزشی
ایگور سرگیف، مهاجم ازبکستانی پرسپولیس به نیمکتنشینی اورونوف واکنش جالبی نشان داد.
ایگور سرگیف پس از برتری ۳ بر صفر پرسپولیس مقابل ملوان بندر انزلی گفت: بازی خوبی را پشت سر گذاشتیم و تلاش خودمان را برای کسب پیروزی به کار بستیم. بعد از دیدار با تراکتور به برد مهمی دست یافتیم و به تمرینات ادامه میدهیم تا برای دیدار با استقلال آماده شویم.
وی در مورد تقابل با استقلال در هفته پنجم لیگ برتر فوتبال تصریح کرد: دربی یک جنگ است و همه برای کسب پیروزی تلاش میکنند. ما هم تمام توان و ذهنیت خودمان را میگذاریم تا پیروز شویم.
مهاجم ازبک پرسپولیس درباره نیمکتنشینی اوستون ارونوف مقابل ملوان بندر انزلی گفت: سرمربی باید به این پرسش پاسخ بدهد. خوشحال هستم که ارونوف به میدان رفت و امیدوار بودم که او گلزنی کند، اما این اتفاق نیفتاد.
بیشتر بخوانید: کریم باقری: تارتار در حد پرسپولیس نیست؟ نکونام و بختیاریزاده خوب بودند/ علیپور به تنهایی چهار موقعیت صددرصد داشت/ کار برای اورونوف سخت است!


واکنش ستاره محبوب فولاد خوزستان به شایعه انتقال به پرسپولیس
مخالفت سرمربی پرسپولیس با حضور سه بازیکن این تیم در اردوی تیم امید
چرا پرسپولیس مهدی تارتار ترکیب ثابتی ندارد؟
پیش بینی ویژه پیشکسوت پرسپولیس از دیدار مقابل ملوان
بهترین خبر ممکن برای هواداران استقلال در آستانه دربی با پرسپولیس
ترکیب پرسپولیس در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی لو رفت + جزئیات









