بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

افتتاح ۳ هزار پروژه عمرانی در دولت وفاق و اخذ ۲۵۰۰ سند مالکیت برای اماکن ورزشی در سال گذشته

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۲


سیدغنی نظری، معاون مجلس، حقوقی و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان، از افتتاح نزدیک به ۳ هزار پروژه عمرانی ورزشی و اخذ ۲۵۰۰ سند مالکیت برای اماکن ورزشی کشور طی دو سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،سیدغنی نظری، معاون مجلس، حقوقی و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان، همزمان با هفته دولت، از افتتاح و بهره‌برداری نزدیک به ۳ هزار پروژه عمرانی ورزشی در دو سال گذشته خبر داد.

نظری با اشاره به رویکرد وزارت ورزش و جوانان در دولت وفاق ملی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اظهار کرد: در دو سال گذشته و با تأکید بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، نزدیک به ۳ هزار پروژه عمرانی در حوزه ورزش در سراسر کشور به بهره‌برداری و افتتاح رسیده است.

وی با بیان اینکه همچنان پروژه‌های نیمه‌تمام متعددی در حوزه ورزش وجود دارد، افزود: در حال حاضر حدود ۲۴۸۶ پروژه نیمه‌تمام در وزارت ورزش و جوانان وجود دارد که تکمیل و بهره‌برداری از آنها در اولویت قرار دارد.

معاون مجلس، حقوقی و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه تعیین تکلیف مالکیت اماکن ورزشی اشاره کرد و گفت: طی دو سال گذشته، ۲۵۰۰ سند مالکیت برای اماکن ورزشی در سراسر کشور اخذ شده است.

نظری خاطرنشان کرد: از ابتدای تأسیس سازمان تربیت بدنی تا پیش از آغاز به کار دولت وفاق ملی، در مجموع حدود ۳ هزار سند مالکیت برای اماکن ورزشی کشور اخذ شده بود؛ این در حالی است که طی دو سال گذشته، ۲۵۰۰ سند مالکیت جدید برای این اماکن به ثبت رسیده است.

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *