طرفداری | نیکولو ترسولدی، مهاجم ۲۲ ساله کلوب بروخه، تصمیم گرفته در رده بزرگسالان برای تیم ملی ایتالیا بازی کند. او که پیش‌تر در رده‌های پایه برای آلمان به میدان رفته، اکنون منتظر تأیید فیفا برای تغییر تیم ملی خود است.

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت، ترسولدی موافقت خود را برای حضور در تیم ملی ایتالیا اعلام کرده است. این مهاجم که در ایتالیا متولد شده، پیش‌تر در رده‌های پایه برای آلمان به میدان رفته و در ۲۴ بازی برای تیم زیر ۲۱ سال این کشور، ۱۲ گل به ثمر رسانده است.

ترسولدی در ۲۰ اوت ۲۰۰۴ در کالیاری متولد شد و در نوجوانی به آلمان رفت. او پس از سال‌ها حضور در آکادمی و تیم اصلی هانوفر، تابستان ۲۰۲۵ راهی کلوب بروخه بلژیک شد و فصل جدید را نیز با ۳ گل در ۳ بازی آغاز کرده است.

با توجه به اینکه ترسولدی در سطح بزرگسالان برای آلمان بازی نکرده، مسیر تغییر تیم ملی برای او همچنان باز است. با این حال، پیش از حضور رسمی او در فهرست ایتالیا، تأیید فیفا برای این تغییر لازم خواهد بود.