بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی استقلال به جای نشست خبری به ملاقات خانواده رفت

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۰:۲۲

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در نشست خبری بازی با فولاد حاضر نشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛‌ بیزاتی دستیار بختیاری‌زاده در نشست خبری، اظهارکرد: بختیاری‌زاده به‌خاطر ملاقات خانواده‌اش در این نشست حاضر نشد.

او بیان کرد::از هواداران قدردانی می‌کنم. در نیمه اول شانس های زیادی خلق کردیم که به نتیجه نرسید، وگرنه اگر نتیجه میداد خیلی بهتر می توانستیم بازی را کنترل کنیم. 

مربی استقلال گفت: در نیمه دوم، بازی در اختیار ما بود اما از نتیجه چیزهای جدیدی به ما اضافه کرد؛؛نه خوب بودیم و نه بد.

او عنوان کرد: از بازیکنان مان تشکر می‌کنم. عالی نبودیم ولی بهتر می شویم. هر دو تیم برای برد آمده بودند. یک امتیاز این باری ممکن است در پایان لیگ به درد ما بخورد.

مری استقلال گفت: وظیفه ما این نیست درباره داوری صحبت کنیم و وظیفه داریم از داوران حمایت کنیم تا عملکرد بهتری داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *