طرفداری | گل گهر سیرجان در هفته سوم لیگ برتر نمایشی مقتدرانه برابر چادرملو اردکان داشت و با سه گل به پیروزی رسید؛ بردی که هم نخستین شکست فصل شاگردان سعید اخباری را رقم زد و هم پاسخ محکمی به حواشی اخیر دو تیم بود.
تیم چادرملو که با توجه به انجام بازیهای سهجانبه توانسته بود به سهمیه آسیایی برسد باتوجه به کارهای عجیب مدیران فدراسیون به آسیا فرستاده نشد. از طرفی گل گهر نیز باتوجه به نتایج فصل پیشین، خود را محق حضور در آسیا میدانست برای تیم اردکانی کریخانی بسیاری کرده بود. حساسیتی که با تصمیمات عجیب مسئولان رخ داده بود این بازی را حیثیتی کرده بود.
نیمهای متعادل که با شاهکار زاهدی تمام شد
بازی در نیمه نخست با احتیاط نسبی دو تیم آغاز شد و گل گهر و چادرملو تلاش داشتند بدون پذیرفتن ریسک زیاد، راهی برای نزدیک شدن به دروازه یکدیگر پیدا کنند. چادرملو در چند صحنه با شوتهای رنی بوبوی و ضربات بازیکنانش دروازه میزبان را تهدید کرد و گل گهر نیز حملاتی روی دروازه حجت صدقی داشت، اما موقعیتها به گل تبدیل نشد.
در شرایطی که به نظر میرسید دو تیم با تساوی راهی رختکن شوند، یک ضربه کرنر در وقتهای تلفشده همهچیز را تغییر داد. احمدرضا زندهروح توپ را روی دروازه فرستاد و مسیح زاهدی با یک ضربه آکروباتیک و تماشایی، توپ را به تور چادرملو رساند تا گل گهر با برتری به رختکن برود.
رحمتی و گل گهر نیمه دوم را طوفانی کردند
شاگردان سیدمهدی رحمتی در نیمه دوم خیلی زود کنترل مسابقه را در اختیار گرفتند و فشار بیشتری روی دروازه چادرملو وارد کردند. حملات سیرجانیها سرانجام در دقیقه ۵۹ به نتیجه رسید؛ پاس عمقی مجید علیاری، مهدی گودرزی را در موقعیتی مناسب قرار داد و او با ضربهای دقیق و تماشایی، اختلاف را به دو گل رساند.
چادرملو برای جبران نتیجه جلو کشید، اما گل گهر همچنان خطرناکتر ظاهر میشد. در دقیقه ۷۰، ارسال دیدنی دیگر زندهروح روی دروازه چادرملو با دخالت مجتبی فخریان همراه شد تا گل سوم سیرجانیها نیز به ثمر برسد و عملاً کار برای شاگردان اخباری تمام شود.
سه گل و یک شب تلخ برای چادرملو
در ادامه مسابقه، چادرملو تلاش کرد حداقل یکی از گلهای خورده را جبران کند و چند موقعیت نیز به دست آورد، اما مدافعان گل گهر و فرزین گروسیان اجازه تغییر نتیجه را ندادند. در سوی مقابل، سیرجانیها نیز چند بار برای رسیدن به گل چهارم اقدام کردند، ولی بازی در نهایت با همان برتری ۳ بر صفر گل گهر به پایان رسید.
این پیروزی، گل گهر را به دومین برد فصل رساند و چادرملو را پس از یک شکست مقابل سپاهان و یک تساوی برابر آلومینیوم، با نخستین شکست فصل مواجه کرد.
گل گهر و چادرملو؛ جدالی فراتر از سه امتیاز
حساسیت این مسابقه تنها به جدول لیگ محدود نمیشد. حواشی فصل گذشته و بحث سهمیه آسیایی باعث شده بود تقابل دو تیم رنگ و بوی حیثیتی نیز پیدا کند. هواداران گل گهر نیز با بنرهایی با مضمون «سیرجان آسیایی» و «گل گهر آسیایی» کریهای قبلی را به سکوهای ورزشگاه کشاندند و فضای خاصی به این مسابقه دادند.
اطلاعات مسابقه گل گهر و چادرملو
- رقابت: هفته سوم لیگ برتر ایران
- تاریخ: دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵
- ساعت: ۲۰:۰۰
- ورزشگاه: شهید سلیمانی، سیرجان
- نتیجه: گلگهر ۳ – ۰ چادرملو
- گلها: مسیح زاهدی (۴۵+۲)، مهدی گودرزی (۵۹)، مجتبی فخریان (۷۰)
- داور: کوپال ناظمی
ترکیب گل گهر سیرجان
فرزین گروسیان، میلاد کُر، مسیح زاهدی، سهیل صحرایی، امیر جعفری، علیرضا علیزاده، احمدرضا زندهروح، مهدی گودرزی، محمد علینژاد، مجتبی فخریان و مجید علیاری.
سرمربی: سیدمهدی رحمتی
ترکیب چادرملو اردکان
حجت صدقی، سیروس صادقیان، علیرضا آرتا، سعید محمدیفرد، رضا میرزایی، رضا دهقان، محمدحسین خسروی، دیگو تورس، امیررضا اسلامطلب، سیدعلی کمالی و رنی بوبوی.
سرمربی: سعید اخباری
شرح گلها
دقیقه ۴۵+۲ | گل گهر ۱ – ۰ چادرملو؛ مسیح زاهدی:
احمدرضا زندهروح کرنر سمت چپ را با ارسال دقیق روی دروازه فرستاد و مسیح زاهدی با ضربهای آکروباتیک و تماشایی، توپ را وارد دروازه چادرملو کرد.
دقیقه ۵۹ | گل گهر ۲ – ۰ چادرملو؛ مهدی گودرزی:
مجید علیاری با یک پاس عمقی دقیق خط دفاع چادرملو را شکافت و توپ به مهدی گودرزی رسید. هافبک گل گهر نیز با ضربهای دیدنی از سمت چپ، توپ را به گوشه دروازه فرستاد.
دقیقه ۷۰ | گل گهر ۳ – ۰ چادرملو؛ مجتبی فخریان:
احمدرضا زندهروح بار دیگر با ارسالی دقیق روی دروازه چادرملو خطرساز شد و مجتبی فخریان با حرکتی نمایشی، توپ را به تور رساند تا گل سوم سیرجانیها ثبت شود.
لحظات حساس
دقیقه ۱۲: شوت رنی بوبوی از پشت محوطه جریمه با واکنش فرزین گروسیان همراه شد.
دقیقه ۱۸: امیر جعفری از پشت محوطه جریمه اقدام به شوتزنی کرد اما توپ از بالای دروازه چادرملو عبور کرد.
دقیقه ۲۵: ضربه سر سیروس صادقیان روی ارسال از جناح راست، با اختلاف از بالای دروازه گل گهر به بیرون رفت.
دقیقه ۳۷: پاس کاتبک مجید علیاری به مهدی گودرزی رسید، اما شوت این بازیکن پس از برخورد به مدافعان چادرملو راهی به دروازه پیدا نکرد.
دقیقه ۴۳: ضربه ایستگاهی احمدرضا زندهروح از پشت محوطه را حجت صدقی مهار کرد.
دقیقه ۴۵+۶: شوت محکم رضا میرزایی از پشت محوطه جریمه مستقیماً در اختیار فرزین گروسیان قرار گرفت.
دقیقه ۵۰: ارسال رضا میرزایی با دفع ناقص بازیکنان گل گهر همراه شد و توپ در آستانه ورود به دروازه بود که امیر جعفری آن را از روی خط دور کرد.
دقیقه ۶۴: ضربه سر رضا محمودآبادی روی ارسال از سمت راست دقت لازم را نداشت و به بیرون رفت.
دقیقه ۶۶: شوت رنی بوبوی پس از پاس میرزایی در مسیر دروازه گل گهر به محمودآبادی برخورد کرد و بیثمر ماند.
دقیقه ۶۹: مسیح زاهدی با شوتی از پشت محوطه جریمه قصد زدن گل دوم خود را داشت، اما توپ پس از برخورد به مدافعان چادرملو به کرنر رفت.
اتفاق ویژه
گل گهر با سه گل به پیروزی رسید، اما مهمترین قاب مسابقه بدون تردید گل نخست مسیح زاهدی بود؛ مدافع سیرجانیها روی ارسال احمدرضا زندهروح با ضربهای آکروباتیک و شبیه گلهای معروف زلاتان، یکی از تماشاییترین گلهای هفته سوم را به ثمر رساند.
از سوی دیگر، کریهای قدیمی دو باشگاه نیز این بار به سکوها رسید؛ جایی که هواداران گل گهر با بنرهای «سیرجان آسیایی» و «گل گهر آسیایی»، حضور تیمشان در رقابتهای قارهای را به رخ رقیب اردکانی کشیدند.













