لیگ برتر فوتبال| ناظر ویژه داوری در ۳ بازی هفته سوم
منبع : خبرانلاین
رئیس دپارتمان داوران فدراسیون فوتبال گفت: در ۳ بازی هفته سوم لیگ برتر از ناظر ویژه داوری استفاده میکنیم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دانیال مرادی، رئیس دپارتمان داوران، درباره استفاده از ناظر ویژه داوری در سه دیدار حساس هفته سوم لیگ برتر اظهار کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت دیدارهای استقلال – سپاهان، گلگهر – چادرملو و تراکتور – پرسپولیس، تصمیم گرفتیم برای این سه بازی از ناظر ویژه داوری استفاده کنیم. هدف ما این است که نظارت دقیقتری بر عملکرد تیمهای داوری داشته باشیم و شرایط این ۳ بازی را با حساسیت بیشتری دنبال کنیم.
وی افزود: این سه مسابقه از دیدارهای مهم هفته سوم هستند و طبیعی است که عملکرد داوران در آنها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. حضور ناظر ویژه به ما کمک میکند ارزیابی دقیقتری از عملکرد تیم داوری داشته باشیم و در صورت وجود موارد قابل بررسی، آنها را به شکل تخصصی مورد ارزیابی قرار دهیم.
رئیس دپارتمان داوران خاطرنشان کرد: همچنین قرار است اسماعیل صفیری، سرپرست کمیته داوران هم به عنوان ناظر داوری، عملکرد تیم داوری بازی استقلال خوزستان – نساجی را از نزدیک و با حضور در ورزشگاه ارزیابی کند.


تأکید سرمربی سپاهان بر سختی بازی با استقلال و امیدواری برای کسب امتیاز
کمیته انضباطی علیه پرسپولیس رای داد !
ستاره گران قیمت در لیست فروش آبی پوشان قرار گرفت
واکنش معنادار سرمربی نساجی به جدایی دانیال ایری از این تیم
تأکید سرمربی استقلال خوزستان بر ریکاوری مناسب تیمش پس از شکست برابر پرسپولیس
بازگشت ستاره کروات تراکتور به تبریز برای ادامه درمان مصدومیت رباط صلیبی









