بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیام خانلرخانی و مهروز ساعی بهترین سرمربیان پرزیدنت‌کاپ پاکستان شدند

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۵

در پایان رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان G۳، پیام خانلرخانی و مهروز ساعی، سرمربیان تیم‌های ملی مردان و زنان ایران، عنوان بهترین مربی این مسابقات را به خود اختصاص دادند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون تکواندو، رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان G3 با درخشش نمایندگان ایران به پایان رسید و تیم کشورمان با کسب ۱۶ مدال شامل ۷ طلا، یک نقره و هشت برنز، عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کرد.

در بخش مردان، تیم ملی ایران با کسب پنج مدال طلا و دو مدال برنز عملکردی درخشان داشت و پیام خانلرخانی، سرمربی تیم ملی مردان، عنوان بهترین سرمربی این بخش را به دست آورد.

در بخش زنان نیز نمایندگان ایران موفق به کسب دو مدال طلا، یک نقره و شش مدال برنز شدند. مهروز ساعی، سرمربی تیم ملی زنان، نیز عنوان بهترین سرمربی رقابت‌ها را به خود اختصاص داد.

به این ترتیب تیم‌های ملی مردان و زنان ایران با کسب مجموع ۱۶ مدال رنگارنگ، به کار خود در پرزیدنت‌کاپ پاکستان G3 پایان دادند و با عملکردی موفق، عنوان قهرمانی این مسابقات را برای ایران به ارمغان آوردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *