بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تونل زمان| منصوریان نرفته در استقلال پست گرفت/ مثل بعضی‌ها نیستم که تمرینات اروپایی‌ها را از پشت فنس دیده باشم!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۷:۵۲

علیرضا منصوریان سال ۸۷ بلافاصله پس از پایان دوران فوتبال خود، در استقلال صاحب سمت شد.

استقلال اواخر خرداد ۱۳۸۷ در بازی برگشت فینال جام حذفی مقابل پگاه به پیروزی رسید و همان روز علیرضا منصوریان برای همیشه کفش‌هایش را آویزان کرد.

دوران فوتبال منصوریان تمام شد اما باشگاه استقلال در ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ حکم جدیدی به او داد. در آن مقطع حسن روشن ریاست آکادمی این باشگاه را بر عهده داشت و منصوریان هم به عنوان جانشین او و مدیر آکادمی منصوب شد.

منصوریان بعد از احراز این سمت طی گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگاران گفت: خوشحالم همچنان در استقلال هستم و رابطه‌ام با باشگاهی که به حضور در آن افتخار می‌کنم، قطع نشده است. من عاشق مربیگری هستم و دوره‌های آن را نیز دیده‌ام. البته مثل برخی افراد نیستم که تمرینات تیم‌های اروپایی را صرفا از پشت فنس‌ها تماشا کرده باشم!

توضیح خبرورزشی: دوران ریاست حسن روشن بر آکادمی در آن مقطع چندان طولانی نشد و منصوریان با یک پله ارتقا، به ریاست آن مجموعه رسید اما زمستان سال ۸۷ و بعد از رسانه‌ای شدن ماجرای بازی دوستانه میان نوجوانان استقلال و تیم بانوان این باشگاه، منصوریان از سمت خود کناره‌گیری کرد.

بیشتر بخوانید: جواد نکونام: با کسی مشکل شخصی ندارم اما به خاطر استقلال دعوا می‌کنم/ ما غرق شده‌ایم؛ هواداران به کمک بیایند

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *