بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اژدهاکش پرسپولیس نیامده می‌رود؟

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۰

بازیکن جوان و جدید پرسپولیس بعید نیست تا ۷۲ ساعت آینده راهی نساجی مازندران شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس در رقابت با دیگر تیم‌های مدعی و خواهانِ کوروش اژدهاکش توانست این پدیده ۱۹ ساله را به خدمت بگیرد و قراردادی بلندمدت با او امضاء کند، اما سرخ پوشان برای فرصت بازی بیشتر به این بازیکن تمایل به انتقال قرضی بازیکن جدیدشان دارند.

به نقل از ورزش سه، اژدهاکش که در آلومینیوم اراک درخشید و خیلی زود مورد توجه قرار گرفت، یکی از خریدهای آینده‌دار پرسپولیس به شمار می‌رود، اما با این وجود سید مجتبی حسینی که سرمربی فصل قبل او بوده، تمایل دارد تا این بازیکن را دوباره در تیمش داشته باشد و به همین منظور بی‌تفاوت نسبت به جذب این بازیکن نشده است.

این هافبک- مهاجم جوان که در تمرینات یک هفته اخیر پرسپولیس حضور فعال داشته و باانگیزه زیادی کارش را دنبال کرده، مورد توجه نساجی مازندران است و به همین منظور مذاکرات بین طرفین دنبال می‌شود.

نساجی مازندران به دنبال جذب اژدهاکش بوده و هست، اما پرسپولیس شرایط خاصی را برای انتقال قرضیِ ستاره جوانش در نظر گرفته ولی به نظر می‌رسد اختلاف بین مدیران دو باشگاه در نهایت حل شود و کوروش به‌صورت قرضی راهی نساجی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *