طرفداری | ژوزه مورینیو از بارسلونا و یامال تمجید کرده اما معتقد است رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ارکان بارسا به تیمش ندارد. 

با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده، آماده ورود به رقابت‌های این فصل هستند. در این میان، بازگشت ژوزه مورینیو به نیمکت رئال مادرید یکی از مهم‌ترین اتفاقات فوتبال اسپانیا محسوب می‌شود؛ مربی پرتغالی که با هدف بازگرداندن این تیم به مسیر کسب جام‌ها دوباره هدایت لوس بلانکوس را بر عهده گرفته است.

مورینیو که در ابتدای بازگشت خود به مادرید آرام‌تر و محتاط‌تر از گذشته به نظر می‌رسید، با نزدیک شدن به شروع رقابت‌ها بار دیگر نشانه‌هایی از همان شخصیت صریح و خاص خود را نشان داده است. او در مصاحبه جدیدش با ال چیرینگیتو، درباره موضوعات مختلفی صحبت کرد و در بخشی از صحبت‌هایش به بارسلونا، هانسی فلیک، دکو و همچنین ستاره جوان این تیم، لامین یامال، پرداخت.

سرمربی پرتغالی رئال مادرید ابتدا از عملکرد بارسلونا و نقش فلیک و دکو در موفقیت‌های این تیم تمجید کرد. مورینیو که پیش‌تر در پورتو با دکو کار کرده بود، گفت:

من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند. فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.

با این حال، سرمربی رئال مادرید تأکید کرد که حتی با وجود تحسین توانایی‌های یامال، علاقه‌ای به حضور او در تیم خودش ندارد. او در پاسخ به این سؤال که آیا دوست دارد لامین یامال را در رئال مادرید داشته باشد، گفت:

نه، من او را نمی‌خواهم. بدون شک او یک بازیکن جوان با پتانسیل فوق‌العاده است. این که یک بازیکن در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان باشد، موردی معمولی نیست. با این وجود، ما یک ترکیب فوق‌العاده داریم. من در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. در حال حاضر، این بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.