بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صلاحیت مدیرعامل جدید هلدینگ تأیید شد +سند

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۹

صلاحیت حرفه‌ای حسن عباس‌زاده، مدیرعامل پیشنهادی جدید هلدینگ خلیج فارس، از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار تأیید شد؛ اتفاقی که می‌تواند مسیر تغییرات مدیریتی این هلدینگ بزرگ پتروشیمی را هموار کند.

نامه‌ای از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار به مدیران هلدینگ خلیج فارس ارسال شده که بر اساس آن، صلاحیت حرفه‌ای حسن عباس‌زاده، مدیرعامل پیشنهادی جدید این هلدینگ، تأیید شده است.

در این نامه تأکید شده است: «داوطلب معرفی‌شده به نمایندگی از صنایع ملی پتروشیمی، شرایط صلاحیت حرفه‌ای مندرج در دستورالعمل مذکور را احراز می‌نماید.»

این نامه در حالی ارسال شده است که پس از لغو مجمع قبلی هلدینگ خلیج فارس به دلیل عدم حضور نمایندگان سهام عدالت، نوبت دوم مجمع این هلدینگ بزرگ پتروشیمی روز ۲۵ شهریورماه با دستور انتخاب اعضای هیئت‌مدیره برگزار خواهد شد؛ جلسه‌ای که می‌تواند به بلاتکلیفی مدیریتی این شرکت پایان دهد.

بیشتر بخوانید: شروع بلیت فروشی بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان

حسن عباس‌زاده، مدیرعامل پیشنهادی جدید هلدینگ خلیج فارس

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *