بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای جنجالی علیه خرید جدید پرسپولیس؛ انتقال اژدهاکش غیرقانونی است

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۳

باشگاه پارس جنوبی جم با انتشار اطلاعیه‌ای، انتقال کوروش اژدهاکش به پرسپولیس را غیرقانونی دانست و نسبت به تبعات حقوقی استفاده از این بازیکن در فصل جاری هشدار داد.

انتقال کوروش اژدهاکش به پرسپولیس با ادعای جنجالی باشگاه پارس جنوبی جم وارد حاشیه تازه‌ای شد. این باشگاه مدعی است بازیکن سابقش به تعهدات خود در توافق انجام‌شده با پارس جنوبی و آلومینیوم اراک عمل نکرده و پرونده این موضوع در کمیته‌های ذی‌ربط فدراسیون فوتبال در حال بررسی است.

روابط عمومی باشگاه پارس جنوبی در این ارتباط چنین نوشت:

«به اطلاع کلیه باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر می‌رساند کوروش اژدهاکش بازیکن سابق این باشگاه با توافق سه جانبه (باشگاه پارس جنوبی، آلومینیوم اراک، بازیکن ) علی‌رغم داشتن قرارداد سه ساله با این باشگاه با تعهد پرداخت بخشی از قرارداد نامبرده طی سه فصل به باشگاه پارس جنوبی اقاله نموده لیکن بازیکن و باشگاه مقصد ( آلومینیوم) به تعهدات خود عمل ننموده است و در این خصوص این باشگاه مراتب تخطی از تعهدات بازیکن را به سازمان لیگ فوتبال ارسال و پرونده این تخلف (عدم تعهدات بازیکن/ باشگاه مقصد) تحت رسیدگی در کمیته‌های ذی‌ربط فدراسیون فوتبال می‌باشد.

لذا بدینوسیله به‌منظور جلوگیری از تبعات حقوقی به باشگاه های ذیربط ( پرسپولیس) بعنوان باشگاه مقصد و متعاقب آن باشگاه نساجی که بازیکن بصورت قرضی انتقال یافته تاکید می‌نماید این انتقال‌ها غیر قانونی است و مسئولیت تبعات استفاده از این بازیکن در فصل جاری با توجه به عدم تعهدات ایشان و ارجاع پرونده به سازمان لیگ به‌عهده بازیکن و باشگاه استفاده کننده است.

روابط عمومی باشگاه فرهنگی، ورزشی پارس جنوبی»

بیشتر بخوانید: مورد جالب پرسپولیسی‌های گل گهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *